Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 22.6.2005 17:45:28
|
|
|
|
Teni_
|
Tisto leto, ko bi naj šla v vrtec, se vpiše. Npr. v vrtec gre septembra, vpisi so maja. LP, Mojca
|
|
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 22.6.2005 19:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno od kraja. Če vrtec ni zaseden, jo lahko vpišeta tik pred zdajci, sicer pa so vpisi res spomladi. Aprila, maja. Jaz sem pokicala in čeprav je bil sicer rok za vpis konec aprila, jih še zdaj vpisujejo.
|
|
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 22.6.2005 20:16:16
|
|
|
|
frutka_
|
Odvisno od vrtca. Privat vrtci v LJ so zelo zasedeni tako da si moraš mesto zagotoviti čimprej, sicer pa je običajno tako da malega vpišeš meseca maja za naslednje šolsko leto. Če nimate nekih posebnih želja in glede na to, da jo nameravate vpisati šele v vrtec potem še imate čas...:angel: če še te karkoli bolj podrobno zanima vprašaja ali pa pobrskaj malo po spodnjih temah kjer smo že veliko govorili na to temo LP:kuza::kuza:
|
|
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 22.6.2005 20:24:53
|
|
|
|
viv_
|
Meta. v ker vrtec bo šla Ana?
|
|
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 23.6.2005 8:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja v našega, ne? V KR niti pod razno. Pa ne da bi imela kaj proti, samo k je naš res tolk pri roki (smo 50m stran), pa vsi se med sabo poznamo, starši in vzgojiteljice.
|
|
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 23.6.2005 8:39:24
|
|
|
|
viv_
|
Ja valjda... če ti je bliz... a pa mate jasli tut? Naša bo zdej jeseni verjetno sošolka z Jakobom? Mi smo mel roditeljski u tork in smo bli kr u igralnci, na ta malih stolčkih. A si predstavljaš mojga Bena kako se je zbasou na un stolček :)-:)-:)-
|
|
|
|
Kdaj malčka vpisati v vrtec 23.6.2005 9:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, jasli pri nas ni. Vzamejo ga, ko zna sam hodit in grist. Vem pa, da so res tolk prijazni in prizadevni, da če vidjo, da maš res težavo in nimaš kam z otrokom, da ga vzamejo tud če ni še čist samostojen. Naša bo med najmlajšimi v tej skupini (1,5 - 3 leta) in me zato mejčken stiska pr src, ampak se tolažim, da bo hitro zrasla in se bo ujela s sošolci. Mi smo mel tud zanč roditeljskega in smo sedel na unih stolčkih :) Mojga stolčka se skor ni videl izpod mene :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?