Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj lahko menjamo ritem 23.11.2005 18:50:31
|
|
|
|
hubi
|
Naš je star 3 mesece, pa še zmeraj nima kakega hudega ritma. Pomoje to pride s časom. Previjam ga pa jaz vedno pred hranjenjem, ker tudi zaspi potem. Razen če se vmes ne pokaka
|
|
|
|
RE: Kdaj lahko menjamo ritem 23.11.2005 19:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooj, sploh ne pričakuj, da boš imela s 3tedenskim dojenčkom kakšen ritem Jaz sem Gašperja vedno pustila, da spi, pa čeprav je spal 5 ur skupaj, pa previjala sem ga med dojkama, da ni bil prej preveč lačen, pa pol preveč sit pa zaspan. Uživaj radosti materinstva Ti želim, da bi bilo vsaj čez 2 meseca kaj bolje Mi smo stari skoraj 5m, pa smo nekako zadnji mesec v nekem ritmu, ampak se stalno spreminja...rdkokateri dojenči sploh imajo ritem. Te nisem potolažila, a ne?
|
|
|
|
RE: Kdaj lahko menjamo ritem 23.11.2005 20:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
če je fejst budna, ti jo itak ne bo uspel uspavat. kar pogumno! delaj po občutku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?