Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da vsi avtosedeži gledajo v smeri vožnje, samo lupinica ne. Nam je tudi počasi pretesna, tako da bomo začeli razmišljati v isti smeri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2005 22:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:27:36
|
|
|
|
ciciban
|
Ce me spomin ne vara imajo pomembno vlogo kile.Mislim da mora imeti otrok 9kg,da ga lahko naprej obrnes.Nisem pa sigurna!:zmeden:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2005 22:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:31:34
|
|
|
|
Vittel
|
Ja saj to je problem, ker je mali drobčkan in še nima 9 kg je pa zelo dolg in mu potem noge v zrak molijo. Pa še dvigovati se je začel, ker bi rad več videl okoli sebe.
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:36:59
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo dali našega takoj, ko je lupinico prerasel in ni imel nogic kam dat, pri ca. 6 ali 7 mesecih. Je bil takoooooooo navdušen, ko je lahko naprej gledal, pa nas opazovali. Pravo veselje ga je bilo gledati. DAj, Vittel, privošči tudi tvojemu malo več veselja v avtu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2005 22:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 23:15:47
|
|
|
|
žogica marogica
|
Jaz sem ravno zadnjič to vprašala pediatrinjo in je rekla, da je priporočljivo zdržat nekje do 9. meseca. Takrat naj bi bil otrokov vrat dovolj močan, da v primeru manše nesreče sunek za vrat ne bi bil premočan. Obstajajo stolčki od 0 kg pa tja do 18 se mi zdi, ki jih lahko obračaš v obe smeri (mislim, da ima to concord). Pozdravček
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 23:55:17
|
|
|
|
žabec
|
Oj! Mi imamo avtosedež Concord že od prvega dneva dalje. Sedaj ga imamo še v kontra smeri, pri 9 mesecih pa ga bomo dal v smer vožnje. Je pa prav super in se fino obnese:bravo:. Sem super zadovoljna, naš :duda: pa tudi. Nočko
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 16.8.2005 8:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
naša kaj kmalu ni pasala v lupino, sploh noge so ji čez visele kar se mi je zdel nevarno, sej je ima pokrčene ko so se naslanjale na sedež avtomobila. naša je v tavelikem sedežu pristala pri 6. mesecih lp, lara
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 16.8.2005 11:11:55
|
|
|
|
SISI25
|
Mi ju imamo še vedno v lupinici ampak jima je že absolutno premajhna. Nogice jima na daleč binglajajo. Sta taka velika fanta. AMpak ju še ne upam, dati v sedež. NAj povem, da pri 8,5 nosita št. 80 pa jima je skoraj premajhna.
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 16.8.2005 14:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
a se ti ne zdi da je nevarno če se zaletiš tamaledva mata pa noge nabite v zic? sej jim jih lahko polom??!! :zmeden: lp, lara
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 17.8.2005 9:12:02
|
|
|
|
babylove
|
Lara, dosti bolj nevarno kot je otrok, ki je prezgodaj obrnjen v smer voznje - ko se nima dovolj razvitih vratnih misic in si pri trku ob sunku naprej zaradi pretezke glave in ohlapnih vratnih misic zlomi tilnik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?