|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj k zdravniku?
28.12.2005 12:59:23   
anckabancka
Iz  nedelje na ponedeljek ponoči je imel moj skoraj 6 mesečnik vročino (38,4 ob treh ponoči, potem pa mu je kar padala in zjutraj in čez dan je skoraj ni imel). Zadnja dva dneva je bolj tečen kot ponavadi in malo kašlja. Med kašljem kar piska. A je to normalno pri dojenčku? Ne kaže znakov, da bi ga bolelo grlo ali kaj drugega. Tudi je kar v redu,  še posebno ponoči. Edino nekajkrat se je zgodilo, da odklanja dojenje.

Mož se je že skoraj pozdravil, je tudi "kuhal" na Božič. Verjetno se je mali nalezel od njega. user posted image

Ali bi ve peljale dojenčka v tem primeru k pediatru? Razmišljam, da je tam še več možnosti, da se okuži in resno zboli...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj k zdravniku?
28.12.2005 13:07:03   
Katrin
Jaz vedno prej pokličem pediatrinjo po telefonu, ji povem situacijo in potem jo vprašam, ali naj se prideva pokazati ali ne.
Glede na piskajoč kašelj, bi jaz na tvojem mestu kar poklicala in vprašala.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2005 13:18:57   
jakaracman
JAAA!!Kar hitro pokliči in vprašaj.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2005 14:21:08   
inna
mojemu nečaku je tudi piskalo ko je dihal, pa kašljal je in je imel bronhitis.user posted image

vsaj pokliči pediatra.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2005 14:33:58   
Anonimen
Jaz tudi zmeraj pokličem, povem kaj se pri nas dogaja, potem pa naj oni presodijo. Zmeraj se bojim da bodo potem rekli kolk sem tečna, in kar naprej v ZD.

(odgovor članu inna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 15:49:44   
petraz
Pri nas je bilo enako, pa smo šli k zdravniku, nakar smo dobili pumpico (tako kot astmatiki) in smo se zdravili kar 14 dni. trikrat dnevno smo imeli inhalacije, poleg tega smo dobili sirup in še raztopino za nosek. Vsak tretji dan pa smo morali k zdravniku na kontrolo, če bi se stanje slučajno poslabšalo (bi morali v bolnico). Tako da ti svetujem, da brž k zdravniku, ni se za igrati s takimi stvarmi. Naša pediatrinja je rekla, da naj poslušamo zadaj na zatilju, če otroku piska, moramo tako k zdravniku, ker je takrat resno, čeprav velikokrat ni videti.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2005 18:01:18   
Dejča
Naša user posted image je tudi imela v ponedeljek (ko je bil seveda praznik) toliko vročine, ves dan je spala in grdo kašljala. Zvečer pa sva jo z mojim naložila v avto in k dežurnemu. In kaj mi ta cepec v Žalcu reče? A vam se zdi to zadosten razlog, da pridete??? Ja, halo!!!! To je moje prvo dete, nisem vsak dan z njo pri zdravniku, pa vsepovsod piše, da naj pri 38,5 vročine odideš z dojenčkom k zdravniku. Sploh nisem panična mama, a sem se želela prepričati, saj še ni bila bolna, stara je pa pol leta. Če te skrbi, ti kar pojdi, pa če te še tako grdo gledajo - saj so zaradi nas tam - čeprav se ne zavedajo vsi.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2005 18:11:53   
chips
Naša bo pa stara 2 meseca in ia zamašen nosek in nekaj malega pokašljuje.V nosek ji dam fiziološko raztopino ampak ji potem v sinusih piska in hrupi ampak se mi včasih zdi da ji malo hrupi tudi ko diha ,vročine nima,Sedaj pa nevem.
Zdravnika še nimava izbranega ker se nekaj menjujejo tako da nevem kaj naj!
Kako pa naj vem če je slučajno bronhitis???user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2005 20:57:40   
anckabancka
Sem poklicala in sva se šla pokazat. Nič ni hujšega, pljučka v redu, srček v redu. Še kisik mu je zmerila in je tudi bp. Je bil pa mali tako živahen in nasmejan tam, da sploh ni zgledal bolan. Drugače pa kar kašlja in iz noska mu fajn teče.
Veliko je treba piti pa zračit stanovanje...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?