|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj k zdravniku?
29.10.2010 11:54:05   
pikipo
Moj sin je star leto in pol in je že dva tedna prehlajen. Teče mu iz nosa, kašlja (predvsem ponoči - vlažen kašelj), nisem opazila, da bi težko dihal ali da bi mu kaj piskalo v pljučih. Vročine tudi ni imel.
Vsako noč, ko kašlja si rečem danes ga bom pa peljala k zdravniku. Potem pa se čez dan stanje popolnoma umiri. Kot, da mu nič ni in ga potem ne peljem. Ponoči pa spet kašlja. Kaj vam je merilo, da peljete otroka k zdravniku? Mene je malo strah, da ga bom brez veze vozila v ambulanto in bo stknil še kakšno drisko, ker menda zdaj razsajajo neke viroze z driskami in bruhanjem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj k zdravniku?
29.10.2010 12:17:26   
ledenaa
zaradi tega kar pišeš ne hodimo

(odgovor članu pikipo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2010 12:19:54   
flik
Mi tut ne (imamo ravnokar podobno doma, kot ti opisuješ). Če ni vročine, pa če je normalno živahen,... pol ne gremo. Smo na kakem sirupu in domačih arcnijah user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2010 12:38:43   
Petka09
Ne, mi tudi ne hodimo zaradi tega... Me je pa tudi malo skrbelo, tako kot tebe, ker mi je to prvi otrok, prvič v vrtcu in to.. .No, pa sem zadnjič na sistematskem vprašala kako je s tem. In mi je P rekla, da če ni hropenja in piskanja pri kašlju, da potem se res zdraviš le s sirupi, inhalacijami, fiziološko, toplim blazinicam na prsi itd.... Pa nos čistiš.... In da bo tako verjetno celo leto, ker grejo iz enega prehlada v drugega in se vmes niti ne utegnejo popolnoma pozdravit. In da se zato zdi, kot da je potem otrok dolgo bolan oz. ves čas prehlajen... Priznam pa, da mi gre na živce, da tudi ti domači zvarki in sirupi ne pomagajo kaj dosti, ker še vedno vsako noč proti jutru kašlja user posted image , ima moker nos... In si težko predstavljam, da bi se to vleklo celo leto (?).

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2010 12:55:36   
Katy78
Ne, zaradi tega ne gremo k zdravniku. Nima ti kaj pomagati, edino še kaj lahko pokasiratev čakalnici, polni bolnih otrok. Je pa fajn, če je kašelj vlažen oz. sočen, ker to pomeni, da se sluz že lušči. Bolj zoprn je tisti suh kašelj. Je pa povsem normalno, da otrok ponoči, ko leži, bolj kašlja kot čez dan.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2010 13:21:26   
Redi
Tudi jaz ne hodim zaradi tega k zdravniku. Raje pokliči zdravnika in povej kaj je, potem te bo pa že napotila k sebi ali ti bo dala kaj nasvetov.

Drugače imam jaz težave z drisko. Sem zdravnico poklicala, pa mi je rekla da, če nista otroka omotična naj ne skrbim.
user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2010 15:02:13   
Najaa
Če se kašelj vleče in zgleda resno, najprej pokličem in skoraj vedno P reče, da naj se pridemo pokazat. 

(odgovor članu Redi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2010 15:22:30   
Redi
Moj mali obvezno kašlja, če ima zamašen nos in se smrkelj ,lušči, (še posebno zvečer, ko spi).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2010 19:20:55   
Maya80
Moj je tudi ful velik kašlal pa mi je tašča povedala en recept ki mojmu ful pomaga.
Daš v posodo eno žlico sladkorja in na zmernem ognju sladkor mešaš tako dolgo da postane rjav nato dodaš pol žličke timijana malo premešaš in zaliješ z dvadeci vode in pustiš da zavre. Ko se ohladi jaz precedim in mu dam kr v flaško pa ful rad spije.

(odgovor članu Redi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2010 14:09:25   
Redi
IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Moj je tudi ful velik kašlal pa mi je tašča povedala en recept ki mojmu ful pomaga.
Daš v posodo eno žlico sladkorja in na zmernem ognju sladkor mešaš tako dolgo da postane rjav nato dodaš pol žličke timijana malo premešaš in zaliješ z dvadeci vode in pustiš da zavre. Ko se ohladi jaz precedim in mu dam kr v flaško pa ful rad spije.

Pa je to užitenuser posted image . Karamelo imam rada, timijan tudi, ampak vse skupaj. Si že poskusila?

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?