Gina
|
Ne vem točno, ampak samo zanj nisem kuhala niti en mesec. Je vedno jedel isto kot mi. A ve posebej kuhate ali kaj? Meni je zelenjava ful dobra, pa neka priloga, pa je super.:bravo: Ali pa mineštre, to mamo vsi radi, da o juhah ne govorim. Kakšno stvar seveda ni jedel, npr,. kakšne vrste mesa, ali kja začinjenega, ali kaj, kar ni šlo zmlet - pica npr., ostalo pa vse od začetka. Dve vrsti hrane je jedel že takoj drugi teden uvajanja. Npr. krompir in bučke ali krompir in kolerabico.... Aja, pa pri 9. mesecih nisem nič več pasirala, samo z vilico stlačila, je bolj praktično, pa navadil se je grizti in žvečiti. Je pa res, da pri nas ni kosila brez kuhane zelenjave, ker jo jaz tako obožujem, kot moj:love: meso. Tako da riž npr. ni suh, ko ga ješ. Če dam našemu malemu samo riž in meso, ne bo jedel, ker je presuho, oz. bo zraven žlampal ful pijače. Sladkega na koncu ne jemo, razen kavo. Mislim pa, da otrok ne spravi vase tako juho kot celo kosilo, zato jaz to ločim. Včeraj sploh ni hotel kosila, pa je jedel samo govejo juho, saj je čisto ok. Je pa en minus skupnih kosil. Vedno čakaš, da lahko sam poješ, ker medtem ko vsi ostali jedo, ti futraš otroka. No, ali pa tvoj. Potem ješ na pol mrzlo, ko vsi ostali že pojedo. Zato jaz komaj čakam, da bo začel sam nositi v usta in sam jesti.
|