|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj jesti z družino...?
2.7.2005 20:56:46   
HuAnita
No, mi smo danes prvič poskusili, da je capinka jedla z nama, meni ni bilo treba extra kuhati zanjo.
Pa mislite, da ji je goveja juha (ki se je otrokom baje tako lušta-razne mame, tašče, tete, stare mame...pravijo:grrr:) šla po grlu? Njet.
Še manj restan krompir.
Zanima me, kako je to pri vas. Stara je 9m. Kdaj so jedli kaj več kot eno vrsto hrane (s tem mislim recimo,, da ne je le pasirane zelenjave tako in onako, ampak najprej juho, pa potem meso pa riž, pa na koncu mogoče kaj sladkega)?

Hvaaaaala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj jesti z družino...?
2.7.2005 21:38:59   
Gina
Ne vem točno, ampak samo zanj nisem kuhala niti en mesec. Je vedno jedel isto kot mi. A ve posebej kuhate ali kaj? Meni je zelenjava ful dobra, pa neka priloga, pa je super.:bravo: Ali pa mineštre, to mamo vsi radi, da o juhah ne govorim. Kakšno stvar seveda ni jedel, npr,. kakšne vrste mesa, ali kja začinjenega, ali kaj, kar ni šlo zmlet - pica npr., ostalo pa vse od začetka. Dve vrsti hrane je jedel že takoj drugi teden uvajanja. Npr. krompir in bučke ali krompir in kolerabico.... Aja, pa pri 9. mesecih nisem nič več pasirala, samo z vilico stlačila, je bolj praktično, pa navadil se je grizti in žvečiti. Je pa res, da pri nas ni kosila brez kuhane zelenjave, ker jo jaz tako obožujem, kot moj:love: meso. Tako da riž npr. ni suh, ko ga ješ. Če dam našemu malemu samo riž in meso, ne bo jedel, ker je presuho, oz. bo zraven žlampal ful pijače. Sladkega na koncu ne jemo, razen kavo. Mislim pa, da otrok ne spravi vase tako juho kot celo kosilo, zato jaz to ločim. Včeraj sploh ni hotel kosila, pa je jedel samo govejo juho, saj je čisto ok.
Je pa en minus skupnih kosil. Vedno čakaš, da lahko sam poješ, ker medtem ko vsi ostali jedo, ti futraš otroka. No, ali pa tvoj. Potem ješ na pol mrzlo, ko vsi ostali že pojedo. Zato jaz komaj čakam, da bo začel sam nositi v usta in sam jesti.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj jesti z družino...?
2.7.2005 23:03:53   
CatJa
Jan ponavadi je ali eno ali drugo. Npr. juhco s kroglicami, s knedli, tudi s kruhom. Ali pa npr. testenine take in drugacne, enoloncnice, pire in spinaco, .... Nikoli pa ne poje kosila od A do Z.

Drugace pa, aleluja 9nebesa, zdaj ima idejo, da bi sam zacel jest. Tako, da si sam nadeva na zlicko, mami pa potem samo se pomaga varno nest v usta. Sem se ze bala, kako bo to zgledalo. Zadnjic sem ugotovila, da ce mu jaz dajem, sploh ni zanimivo in skoz mi je zlico iz rok pulil, tako da ja, zdaj se sam trudi :bravo:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj jesti z družino...?
3.7.2005 8:08:46   
Anonimen
Najbrž ne more tako na hitro prešaltat, če si ji prej čisto drugačno hrano kuhala. Postopoma poskusi.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj jesti z družino...?
3.7.2005 12:33:22   
dory
Ah pri nas ne kuhamo extra zanj..razen v primeru,ce res noce nc jest...takrat mal probavam sam kaj k pol more pojest mati :zmeden:

Tko da kar skuhamo za nas ce hoce je tud on..mu je pa velik uzitek sedet za mizo in gledat kako jemo...

nas obozuje govejo juhco in tenstan krompir...se ve po kom je :)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj jesti z družino...?
4.7.2005 7:33:56   
Taša
Pri nas že kar nekaj časa je kosilo z nami..Posebej sem kuhala zanjo samo prvi mesec ko sva začeli uvajat gosto hrano..Je pa vse.. Kosila sicer ne od A-Ž, ampak če imam samo juho (zanjo) ji naredim juho pa korenček notri, pa meso, pa kroglice in tega ful poje.. V primeru pa da imam še naprej kosilo, ki ustreza še njej, potem pa ji dam manj juhe, da se že juhe preveč ne naje.. Drugač pa je pri nas sigurno zakon juha....z kroglicam...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj jesti z družino...?
4.7.2005 8:43:55   
BARBARA R.
Več kot eno vrsto je jedla od 6. meseca, ko je bil spisek dovoljene hrane daljši. Posebej sem ji kuhala do 11. :zmeden:, ne vem točno. Postopoma, kadar je bilo za naju kaj primernega tudi za Kristino, je še tisto dobila zraven. Predvsem sem kuho prilagodila njej. Ne slano, ne sladko, ne svinjine,........ je vedno vse!

:muca:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj jesti z družino...?
4.7.2005 12:51:15   
bskrle
Pri nas je kosilo prirejeno članom: danes juha, solata, popečene bučke, krompir , nekaj mesa ...
Naša 14-MESEČNICA BO JEDLA JUHO, prežvečila košček mesa, kropir pa le, če bo v omaki. Bučke -pa kakor kdaj!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj jesti z družino...?
5.7.2005 19:30:19   
Natas@
Naš že več kot mesec dni je z nama, tisto kar midva. Obožuje juho 8edino to sem začela kuhat, ker je prej midva nisva jedla), v juho pa kruh, zelenjavo ali zlate kroglice. Rad ima tudi pečen krompir (ne pire), dam mu tudi koške piščanca. V glavne je pravzaprav vse kar mu dam. Mu pa tudi miksam ne več, ampak kar ali pretčalim ali pa dam koščke.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.