|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj jesti sam in kako ga naučiti ?
10.6.2006 11:56:49   
Anonimen
Mene zanima kako vam je ratalo?Kak je ga sploh začelo zanimatuser posted image

Nik je star 12mescev in ga žlica zanima tako dolgo dokler jo da v usta in jo potisne tako globoko da skoraj bruha?!user posted image Naj omenim da žlice niti približno ne da zraven hrane,ampak dava žlico v usta,na glavo, pa tudi v uhouser posted image user posted image

Torej kako!??!?user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj jesti sam in kako ga naučiti ?
10.6.2006 13:04:05   
total
Moj Nik zdaj šele pr 20 mesecih obvlada jest sam z žlico,edino juho mu pomagam,tako da se ne sekiraj še je čas,otrok zdaj proba na vse načine,tudi z roko bo še jedel.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2006 13:21:06   
Anonimen
Filip je tam okrog enega leta sam pokazal zanimanje za žličko. Seveda je bilo na začetku tako, kot pri vas...hrana je bila povsod - po obrazu, po ušesih, laseh, za vratom, po mizi pod mizo..... Vendar sem ga pustila in nisem takoj hitela brisat za njim. Nekajkrat sem mu rokico jaz prijela in žlico nesla v usta.
Je pa za začetek poskušal sam jesti bolj goste stvari, ki ostanejo na žliči, če jo samo pomočiš v hrano - gres, mlečn riž, jogurt, skuta...
Včasih ni bil dovolj potrpežljiv in je žlico kar odložil in začel z roko user posted image  Sem mu tud to pustila user posted image

Sedaj, pri 2 letih je sam že kot kralj - tudi juhico - celo krožnik si privzdigne, da do zadnje žličke poje.user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2006 15:32:47   
diva 4
Naša Ana je tudi  pokazala zanimanje za žlico pri enem letu.Od začetka jasno malo po laseh - njenih in mojih user posted image .Ker pa je bila v jaslicah , je hitro napredovala ,saj vzojiteljici nista folgali 14 otrok nahranit.In pri 1.5 leta ji je že fajn šlo - razen juhe, ki je večinoma tekla iz žlice za rokavuser posted image .David pa je bil včeraj star eno leto pa še z roko noče jest ,kaj šele ,da bi ga zanimala žlica.Tak ,da vse ob svojem času.Eni prej drugi kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 21:11:57   
Pajaca
Pri nas je pri 13m lepo sama jedla z žlico... sedaj pri dobrih 2 lepo uporablja vilico in žlico in se trudi jesti z nožem. Drgač je bilo pa tako, da je pri nas bila edina "igrača" za mizo žlica. Pri 7 mesecih je že namakala svojo žlico povsod in se trudila kaj dat v usta.... tko da se je zlo hitr vsaj na pol naučila jest... ja no piko na i je pa dal vrtec.

Pajacek pri 6m ima obvezno žlico v roki ko je in jo probava pomakat v krožnik in daje v usta. Al pa prime žlico s hrano ko mu jo ponudim z obema rokama in si jo potlači v usta.

Mi smo začeli takoj skoraj vzporedno s prvo hrano navajanje na žlico, je sicer res mal bolj svinsko, sam je pa fino ko lahko pri dobro leto starem otroku uživaš v kosilu..... še eno leto pa bosta oba sama jedla jupi! Tako da je bilo vredno tisto pucanje za otroci...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?