Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj jesti sam in kako ga naučiti ? 10.6.2006 13:04:05
|
|
|
|
total
|
Moj Nik zdaj šele pr 20 mesecih obvlada jest sam z žlico,edino juho mu pomagam,tako da se ne sekiraj še je čas,otrok zdaj proba na vse načine,tudi z roko bo še jedel.
|
|
RE: Kdaj jesti sam in kako ga naučiti ? 10.6.2006 13:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Filip je tam okrog enega leta sam pokazal zanimanje za žličko. Seveda je bilo na začetku tako, kot pri vas...hrana je bila povsod - po obrazu, po ušesih, laseh, za vratom, po mizi pod mizo..... Vendar sem ga pustila in nisem takoj hitela brisat za njim. Nekajkrat sem mu rokico jaz prijela in žlico nesla v usta. Je pa za začetek poskušal sam jesti bolj goste stvari, ki ostanejo na žliči, če jo samo pomočiš v hrano - gres, mlečn riž, jogurt, skuta... Včasih ni bil dovolj potrpežljiv in je žlico kar odložil in začel z roko Sem mu tud to pustila Sedaj, pri 2 letih je sam že kot kralj - tudi juhico - celo krožnik si privzdigne, da do zadnje žličke poje.
|
|
|
|
RE: Kdaj jesti sam in kako ga naučiti ? 11.6.2006 15:32:47
|
|
|
|
diva 4
|
Naša Ana je tudi pokazala zanimanje za žlico pri enem letu.Od začetka jasno malo po laseh - njenih in mojih .Ker pa je bila v jaslicah , je hitro napredovala ,saj vzojiteljici nista folgali 14 otrok nahranit.In pri 1.5 leta ji je že fajn šlo - razen juhe, ki je večinoma tekla iz žlice za rokav .David pa je bil včeraj star eno leto pa še z roko noče jest ,kaj šele ,da bi ga zanimala žlica.Tak ,da vse ob svojem času.Eni prej drugi kasneje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?