Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj je nakazan denar v tujino? 20.4.2009 19:06:46
|
|
|
|
kajajaka
|
Nemogoče. Sicer ne vem kam si nakazala. Ampak, ko sem jaz lani v službi nakazovala v tujino (Italija) je bilo nakazano najkasneje naslednji dan. Razen, če je bila kak vikend ali praznik... Preveri še enkrat račun in na svoji banki! Nekaj je očitno narobe.
|
|
|
|
RE: Kdaj je nakazan denar v tujino? 20.4.2009 19:09:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Bi že moralo biti nakazano. Preveri še enkrat številke računa kamor si nakazovala.
|
|
RE: Kdaj je nakazan denar v tujino? 20.4.2009 19:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko se zavlece, tako na tvoji banki kot na tisti, kamor si nakazala...Naceloma je dan tukaj, dan tam, ce kje vse idealno, ce pa "zamudis" ure placilnega prometa, se lahko zamakne...
|
|
|
|
RE: Kdaj je nakazan denar v tujino? 20.4.2009 19:55:54
|
|
|
|
gita10
|
Možno je če je to Hrvaška. Meni se večkrat zgodi z Hrvati posebej če je to Zagrebačka ali Privredna Banka one denar prav zadržujejo, dokler ga ne knjižijo na raču. Torej če si slučajno nakazala v toprek popoldne je iz Slovenije šlo v sredo oni si pa kakšne tri dni zadržijo in to je to, jutri bi moralo biti na računu.
|
|
|
|
RE: Kdaj je nakazan denar v tujino? 21.4.2009 10:59:07
|
|
|
|
Natyy
|
V torek 17.3. 2009 nakazala akontacijo. Isti dan sem ji preko maila poslala potrdilo o mojem nakazilu. Na banki so mi rekli, da traja največ do enega tedna. V petek 20.03.2009 mi je gospa poslala mail, da je dobila nakazan denar na svoj račun. Sem pa pošiljama preko Banke Celje, v dalmacijo na Erste Steiermark bank.
|
|
|
|
RE: Kdaj je nakazan denar v tujino? 21.4.2009 11:00:53
|
|
|
|
rija
|
če so banke v sepa sistemu, nakažeš zjutraj, mora biti popoldan že tam, ali pa najkasneje zjutraj naslednji dan.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.