|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 13:37:27   
rozi81
da začneš počasi nakupovati oblekce, dude in ostale stvari.
Verjetno že ničkolikokrat načeta tema ampak še zame:ups::ups::ups: da ne bom prehitevala dogodkov.

Sem v 22t in ne vem:zmeden: ali čem že počasi kupovati zadeve ali je bolje še malo počakati? kako ste ve naredile, kdaj ste začele?:zmeden:

Lp S:nosecka: in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 14:02:46   
Anonimen
Midva sva začela, ko so minili prvi trije meseci. Sva hodila po trgovinah in si zapisovala najugodnejše cene in kaj nama je všeč in začela kupovat.

Jaz ti svetujem, da začneta čimprej. Pa ne zato, da bi kaj zamudila ampak finančno bosta lažje dala vsak mesec nekaj kot zadnji mesec vse naenkrat.

Splača se ti vsaj en tak načrt naredit npr. ta mesec bosta kupila posteljico, naslednjega previjalno, še naslednjega voziček, potem oblačila...

Skratka hočem povedat, da vse skupaj zelo veliko nanese.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 14:06:11   
Anonimen
Ja, se strinjam z Aljo. Kar počasi začni, poleg razporeditve financ je to tudi tako zelo fletno.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 16:10:59   
polona2
Pametno je kupovati v prvih mesecih nosečnosti, nespametno je čakati do osmega meseca, da si potem vsa tečna in zatečena, pa niti sklonit se ne moreš, da bi npr. oblekice pogledala na spodnji polički, kot sta že rekli dve punci prej, vsak mesec opravi kakšen večji nakup,glede oblekic pa ti predlagam, kupi št. 56 in naprej, pa glej na letni čas v katerem boš rodila, jaz sem kupovala brezglavo in sem se pri oblekicah kar precej uštela,
veliko veselja ob nakupovanju, pa hitro v "šoping", lp!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 16:23:24   
frutka_
Jaz sem kupovala kar sproti, ker bi bil prevelik finančni strošek, če bi morala nabaviti vse na koncu.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 16:33:34   
peja
moja bolša polovica je v 27 tednu z dvojčki , tak da more doma samo počivat(po nasvetu G).Vse nakupe pa sem mogu opravit sam (biu v šopingu 26teden) .Vse pa sm nabavu v Avstriji od vozička , postelc,lupinc , oblekc,dud,flašk......skratka vse na enkrat v približno 3 urah , res pa je , da sva začela dinčke že kr neki cajta prej na stran zlagat.
Po primerjavi cen med SLO in A pršparala 300eur , kar pa mislm ni mejhna cifra...:duda::duda:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 16:37:55   
rozi81
Peja kje v Avstriji pa si to nakupoval. jaz grem čez kakšne tri tedne v Ikeo ker gre va po kuhinjo in bom še mal za malčke pogledala v Toysu. Kje se splača kupit flaške in take zadeve?

Lp S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj je najbolje...
23.2.2005 16:54:55   
peja
voziček,lupinci,postlci,jogija,dude,flaške, sterilizator,pumpca,grelc sm kupu pr Schmidu.Če plačaš z gotovino dobiš zlo dobr popust:bravo:
Za primer lupinca Romer Baby Safe plus high line teresa stane pri sončku 33990sit, kar je mislim najceneje v SLO , pri Schmidu pa naju je prišla ena 115eur:)
http://www.schmid-baby.at/

cunce pa v H&M , cenovno velik bl ugodno kokr pa BabyCenter.
Aja to je vse v Celovcu.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj je najbolje...
26.2.2005 21:31:28   
carol
Midva sva kupovala vsak mesec nekaj. Najprej za enega ko pa mi je UZ pokazal dvojčke pa sem šla dokupovat. Zaradi stroškov, ki bi bili na koncu preveliki sem raje kupovala vsak mesec nekaj. Pri enem so stroški kaj šele pri dveh. Mene so morili z črnimi magijami, samo jaz jih nisem poslušala, pa je vse v redu. Sedaj pa sta že skoraj petletna nagajiva, razigrana dvojčke. Njabolje vsak mesec nekaj.
:zajcek::zajcek:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.