|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je konec spanja pop.
15.4.2008 13:28:47   
Anonimen
Kdaj nehajo otroci spati pop.
Jaz ga imam doma pa mi vsake toliko noče pop.spati (ima 22 mes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj je konec spanja pop.
15.4.2008 13:32:38   
Freycha
odvisno od otroka.... jaz nikoli nisem rabila dnevnega spanca. Če sem spala, je pomenilo, da sem zbolela.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 13:38:05   
Anonimen
Naša pri 23 mesecih vsak popoldan spi še kake 3/4 ure, včasih manj, včasih več, jo pa ne silim, če noče. Gre pa zvečer prej spat. Eni nehajo spat popoldne pri dveh letih, večina okoli tretjega, eni pa nikoli user posted image user posted image user posted image .

Hm, a ne bi to vprašanje bolj spadalo na temo otroci?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 13:41:12   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Naša pri 23 mesecih vsak popoldan spi še kake 3/4 ure, včasih manj, včasih več, jo pa ne silim, če noče. Gre pa zvečer prej spat. Eni nehajo spat popoldne pri dveh letih, večina okoli tretjega, eni pa nikoli user posted image user posted image user posted image .

Hm, a ne bi to vprašanje bolj spadalo na temo otroci?

Itak, da bi, samo ona štepa vsa vprašanja na čvek, kot da samo ta forum obstaja user posted image  Jaz sem jo že opozorila, pa naj jo še kakšen modič ali admič,morda bo potem kaj zaleglo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 13:41:36   
mojsoncek
Nas je zacel obcasno strajkati pri 19 mesecih. No, pa se kar vztrajamo. Se najlazje je, ce se tudi cez vikend drzimo "urnika", ki jih imajo v vrtcu. Se pa zgodi, da mu ni za iti spat cez dan, pa ga potem dama zvecer ze ob sedmih, namesto ob osmih.

A ja, spi pa max eno uro, ponavadi pa manj.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 15.4.2008 13:43:32 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 13:42:46   
Freycha
se strinjam z Ankico in Volgo.... nimajo na RR za đabe toliko podforumov...... piši stvari tja, kamor spadajo, ok? user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 13:43:16   
Anonimen
moja tavečjoa pri skoraj 4 letih še vedno spi popoldne. zdrži tudi brez, ampak je fino če gre ker je popoldne bolj dobre volje in lažje funkcionira. tut v vrtcu kuj zaspi.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 13:49:50   
Anonimen
Pri nas je nehala pri dveh letih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 14:03:09   
2ursae
naš je tud nehal pri dveh letih, do takrat je pa spal tud po 3 ure ... iz ene skarjnosti v drugo user posted image . Gre pa zato zvečer bolj normalno spat, tako da mi ta aranžma zelo odgovarja user posted image .
Je pa res, da ni v vrtcu in lahko zjutraj spi po mili volji, včasih tud do devetih.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?