Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: štipendija 8.11.2007 11:29:26
|
|
|
|
digi
|
še nobeno leto nisem imela sreče, da bi prišla med tiste, ki dobijo štipendijo okrog 20. - 25.11., temveč vedno sem dobila potem decembra dve....
|
|
RE: štipendija 8.11.2007 11:53:25
|
|
|
|
LadyB
|
jaz sm šla zanč vprašat pa so rekli da bo odločba prišla sred novembra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2007 11:58:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: štipendija 8.11.2007 14:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa pozna ena tistih, ki imajo tole čez in me je ravno zdele klicala. Zdej pa mate dve variante: -dobile boste štipendijo 23.11, če nobeden od naštetih v vlogi ne rabi oddat dohodnine -dobile boste šele decembra, če ste mogli vi ali kakšen od naštetih v vlogi oddati dohodnino Vsaj tako sem jaz razumela, ker mi je rekla, da naj pošljem dohodninsko odločbo od partnerja, če želim dobit štipendijo že novembra. Seveda v primeru, če jo bom dobila. Anonimna sem zato, da me ne bo kdo zatožil!
|
|
|
|
RE: štipendija 8.11.2007 14:57:46
|
|
|
|
digi
|
Zanimivo, noben ne rabi oddat dohodnine pa vseeno še nobeno leto nisem dobila novembra
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.