Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 20.2.2009 21:42:06
|
|
|
|
bskrle
|
Pri nas sploh ni brcanja samo kobaca se, sem v 37. tednu.
|
|
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 20.2.2009 22:17:27
|
|
|
|
tia12
|
Ne obremenjuj se z tem....boš videla ko pa bo do tega prišlo si boš želela da je bolj nežen... Mi nič ne spimo ponoči, ker naš frajer tako razgraja po trebuščku.... Važno da ga čutiš, z ostalim se pa ne obremenjuj...
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 20.2.2009 22:23:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Ne obremenjuj se z tem....boš videla ko pa bo do tega prišlo si boš želela da je bolj nežen... Mi nič ne spimo ponoči, ker naš frajer tako razgraja po trebuščku.... Važno da ga čutiš, z ostalim se pa ne obremenjuj... Ma saj ne da se obremenjujem, firbec me matra :)....
|
|
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 21.2.2009 7:45:00
|
|
|
|
Monni
|
jaz sem nekje med 21 in 22 tednom začutila prve rahle gibe, sedaj sem v 23 tednu in se vidi kako mi trebuh privzdigne ko se razteguje in brca, glede na to da pa je precej živahen tako podnevi kot ponoči, me je pa že malo strah če bomo sploh kaj spali ko pridemo na svet
|
|
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 21.2.2009 9:21:11
|
|
|
|
annya
|
Pri meni so že od samega začetka bile brce...nobenih metulčkov in ne vem kaj....zdaj v 30 tednu pa so že bolj gibi oz. ni več samo na enem mestu brca,ampak se cel trebuh zamaje
|
|
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 21.2.2009 9:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo. jaz se tudi sprašujem, če bomo sploh kaj spali. sem v 39 tednu in mala že od nekje 30 tedna dalje tak razgraja po trebuhu, pa svoje male okončine tiši na vse strani ven in včasih res sunkovito. nič se ne obremenjuj, boš hitr začutla ko se bo tvoj otrok začel ornk kobacat po trebuščku. želim ti lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce 23.2.2009 10:59:49
|
|
|
|
bjondi
|
Recimo da v 17 tednu metuljčki...v 18-tem pa konkretne brcike...v 19-tem tednu pa so se že čutile na ven,da ste jih čutila tudi možek in hčerka...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?