Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 15.9.2008 9:45:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moji so ga začeli piti nekje pri 8-ih mesecih.
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 15.9.2008 15:08:06
|
|
|
|
Intruder24
|
Dokler bo pil AM bo pil AM , do nekje 12 mesecev ziher (upam, da bo no). če pa ne bo hotel pa mu bom dala mleko, samo ne alpsko, ampak eno ki mu prej poteče rok trajanja
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 16.9.2008 8:38:58
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Pri 11m.
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 17.9.2008 14:42:06
|
|
|
|
bsasab
|
flasa zjutraj se vedno AM, vse ostalo delam z kravjim mlekom (mlecni riz, gris, cokolino...) stara je dobrih 9 mesecev
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 17.9.2008 14:53:14
|
|
|
|
Volga
|
Aptamirano = adaptirano?
|
|
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 17.9.2008 20:36:09
|
|
|
|
bsasab
|
Aptamirano = adaptirano? Mislim ej, se je pac reva zatipkala, a je res treba vsepovsod samo napake iskat
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 1.12.2008 16:41:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab Aptamirano = adaptirano? Mislim ej, se je pac reva zatipkala, a je res treba vsepovsod samo napake iskat Kaj nisi vedela, da je volga nezmotljiva?
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 1.12.2008 16:42:19
|
|
|
|
botrca
|
Moj Jan ima skoraj eno leto in še vedno AM zjutraj in zvečer, ostale kašice mu delam z 3,5 mleko, ki ga prekuham.
|
|
RE: Kdaj iz aptamiranega na navadno mleko? 2.12.2008 10:40:12
|
|
|
|
memole80
|
Jaz sem bila močno proti kravjemu mleku pred 1. letom, celo eni na forumu sem zabrusila, da je kravje mleko za teličke, ne pa za dojenčke, ..... , potem pa ko sva prešle na GH in naša ni marala kašic, ki se pripravi z vodo oz. z AM (drugače je dojena), je rekla P, da ji lahko dam kravje mleko Planika. In res...zdaj sem zadovoljna. Za tisti slab dcl mleka, ki ga spije na dan, jo ne bo vrag vzel. Ostalo pa dojim.
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za punčko s1o2kako ime se vam zdi Gaja ?? namreč zbirama imena med Laro in Gajo .. in se zelo težko odločima. lara (
59%)
gaja (
40%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!