|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 11:24:20   
Anonimen
Mene pa zanima kdaj in kako ste povedale staršem, da ste noseče. Sem študentka absolventka in me je kar malo strah, da sploh ne bosta vesela. Strah me je, da bosta namesto "U čestitava" rekla "ja kaj pa diploma"?!? In da bosta v bistvu celo nevesela. Ima kaka študentka kakšno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 11:26:17   
vesel
Jaz sem povedala proti koncu prvega tromesecja.

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 11:31:34   
carly
Jest sem jima tudi povedala tam nekje 11.teden.Sem jima pokazala slikco iz uz pa spodaj napisala se vidimo novembra. Pa sta bla kar vesela ko sta končno dojela kaj gledata.Pa sicer nisem več študentka, pa mi je fotr vseen mal zatežil kaj pa poroka.Pa sem kar malo preslišala pa je.nč se ne sekiraj če ne bodo prov skakali od navdušenja, sploh če nič ne pričakujejo.daj jim malo časa da dojamejo kaj se dogaja.Pa glede na to da si že absolventka imaš še dovolj časa, da napišeš diplomo preden rodiš.Samo malo bolj se moraš organizirat pa raje sedaj več naredi kot pa potlej, ker potlej se boš težko k učenju spravla.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 11:31:56   
Anonimen
Ja pa so bili veseli, zmedeni, presenečeni..?Kako so se odzvali?

(odgovor članu vesel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 11:38:34   
Anonimen
Ja vsaki starši so po svoje smešni...mojih zaradi poroke nič ne bo motilo, to sem 100%, sam skos sta taka težaka zaradi šole. Njima se zdi to najpomembnejša stvar v življenju. Ampak v bistvu se zelo motita!! Sam ta ideja: se vidimo novembra je pa zakon!

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 11:44:19   
kaja02
jaz sem zanosila konec 3. letnika, nekako načrtovano saj sem prej imela ss in sem morala najprej na operacije itd.. ne vbom razlagala podrobnosti, pa sta bla moja starša zeloooo vesela, sicer res da sem bila takrat že na svojem( prizidek) mi nista nikoli zatežila. Imela sem pa to nesrečo, da je bila nosečnost rizična in da nisem nardila vseh izpitov. nazaj se vrnat pa je tako težko, govorim iz lastnih izkušenj.
skratka moja starša sta zvedela skoraj prva že kmalu po zanostivtvi in sta mi vseskozi stala ob strani in mi še danes ko pričakujemo drugo pupo

glede diplome pa je sama še tud nimam oddane je v pripravi , svetujem ti, da čimveč nardiš do poroda, saj pol nenak zmanjka časa, ko se pa zaposliš pa skoraj ni več časa

pa pogumno naprej!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 12:11:39   
pomar*ANČA*
midva še ne živiva skupaj, nič nimava ustvarjeno,  jaz sem študentka prvega letnika,... pa so bili veseli, oz najprej precej šokorani, oči me je vprašu če se zajebavam in kakšen teden ni več govoril o tem. zdaj pa vsak dan vpraša kako se počutim , razvaja me z hrano. mami pa takoj reagira tako kot je prav, bila vesela, čeprav bi od nje najprej pričakovala vprašanje kaj pa fax? midva nisva načrtovala, o nosečnosti se res nikoli nismo pogovarjali, zato je bil to toliko večji šok- za starše in par dni prej še večji zame. povedala sva pa zelo hitro, midva sva vedela 4 dni. sem vedela, da moram povedati čim prej, da me mami čim prej zaposli zaradi porodniške. če bi bilo drugače, bi verjetno še malce počakala. 

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 12:19:58   
frutka_
Prvič sem "babicam" povedala po 3-eh mesecih. Kupila sem foto albume z otr. motivom. Bili sta veseli in zaskrbljeni. Mame pač gledajo drugače na to kot okolica. Zdaj vem zakaj...user posted image
Nič te naj ne skrbi. Tudi če bodo celo nosečnost apatične so bodo ob pogledu na novorojenčka zmehčale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 13:20:44   
budulove
Jaz sem povedala že na začetku prvega tromesečja, sem pa tudi študentka, pa so bili kar veseli. No, prvi očetov komentar je bil: "veš, otrok ni igrača . " in pa "sej ga boš ti mela ne jest." No comment. Sem prvi večer tako jokala, še posebno, ker je mama rekla, da podpira kakršnokoli odločitev in bila ful vesela. Oče je trši oreh , samo se je začel mehčat zdaj, posebno ker vidi, da nisem pustila vsega, vendar se učim naprej, da končam ta damn fax.
Mogoče odziv ne bo najboljši, vendar se ščasoma zmehčajo. Ne se sekirat  kaj tvoji starši mislijo, kot je moj oče rekel: "Sej ga boš ti mela, ne oni.":)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 13:28:26   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima kdaj in kako ste povedale staršem, da ste noseče. Sem študentka absolventka in me je kar malo strah, da sploh ne bosta vesela. Strah me je, da bosta namesto "U čestitava" rekla "ja kaj pa diploma"?!? In da bosta v bistvu celo nevesela. Ima kaka študentka kakšno izkušnjo?


Moji so lepo sprejeli. Vsi so zelo veseli. Glede na to, da si absolventka, verjamem da bodo tvoji tudi. Do poroda imaš še dovolj časa da diplomiraš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 14:00:39   
Anonimen
Malo ste me potolažile...ja saj se zavedam, otroka bom imela jaz ne oni, pa vendar ne vem kako bosta sprejela. Saj mama ni tak problem, samo oče pa me še vedno ima za njegovo malo hčerko in bo verjetno zelo šokiran. Mislim da se preveč obremenjujem s tem. Sicer sem zelo zelo vesela nosečnosti in komaj čakam otročka, le bojim se, da ne bodo preveč veseli in da me bo to potrlo. Ker ena moja prijateljica je bila eno leto nazaj na istem kot sem sedaj jaz. In njen ata je kar malo "znorel". Sicer pa sedaj pravi da je vse kul, ko je otroček že na svetu in da ga imajo ful radi. Ampak takrat je pa kr znorel in je reva boga kar nekaj časa jokala-tako se je sekirala.

(odgovor članu budulove)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kdaj in kako ste povedale?
30.4.2008 18:38:04   
Lara Croft
Povedala sem po izvidih horionske biopsije..... In sicer samo to, da bova septmbra dobila otroka....  Si nimamo glih dosti za povedat....



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)


Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!