Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj in kakšna kontracepcija 27.9.2006 19:53:35
|
|
|
|
LEJLA
|
Hi Alisa jaz sem si zelela dat IUD pa sem ravno danes skenslala pregled pri g, ker mi ga zavarovalnica ne krije. Sama pa si ne morem privoscit 600$ + . Ma sem tolk razp in sploh ne morem verjet, da nam studentom da univerza tako zavarovanje. Sploh ni NOBENA kontracapcija krita. Sem pa tudi jaz cca 4 leta nazaj jemala Cilest ampak mi sploh ni za tabletne oz. nic hormonskega.
|
|
|
|
RE: Kdaj in kakšna kontracepcija 27.9.2006 20:19:47
|
|
|
|
lelaval
|
G ti je rekla, da dobiš tabletke, ko boš le še 2x na dan dojila? Meni jih moj G. po 1. in 2. porodu ni hotel dat, dokler sem dojila. Zdaj - po 3. pa bom videla, ker se 1x ali 2x pri 15 mesecih še vedno doji.
|
|
RE: Kdaj in kakšna kontracepcija 27.9.2006 21:41:51
|
|
|
|
*Uršula*
|
jaz sem naročena da mi g vstavi MIRENA maternični vložek. Ga je ful pohvalila pa tud prebrala sem da je super. Je pa samoplačniški in stane 30.000 SIT.
|
|
|
|
RE: Kdaj in kakšna kontracepcija 28.9.2006 8:29:11
|
|
|
|
Pikapolonica
|
No, jaz sem dobila pa injekcijo (Depo Provera) - traja tri mesece, NI samoplačniška, in jo lahko dobiš trikrat zapored, vendar samo dokler dojiš. Največ do 9 mesecev otrokove starosti, ker potem dojenje oz. tvoje mleko ni več osnovno pri njegovi prehrani. Takrat pa potem lahko greš spet na tabletke, katerih hormoni se namreč v mleko izločajo in jih zato prej G. ne predpisujejo. Men osebno je injekcija dobra ideja, ker mi ni treba razmišljati o tabletkah in ni nevarnosti da bi kdaj kakšno pozabila pojesti.... LP, Pikapolonica
|
|
|
|
RE: Kdaj in kakšna kontracepcija 28.9.2006 16:28:31
|
|
|
|
smokvica
|
tudi jaz sem se pogovarjala o tem pa mi je najbolj priporočala obroček je pa tud samoplačniski stane 32000 sit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?