|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj greš po laparo domov?
4.2.2007 14:36:04   
Napolitanka
Pozdravljene,

mene pa zanima v torek moram priti na laparo, pa me zanima, ali mi bodo še isti dan delali ali ne, ter kdaj grem lahko potem domov?Namreč jaz nič ne vem le to,kdaj moram priti user posted image .
Ali vam je zdravnik povedal pred posegom kaj bo delal oz.kako zadeva poteka?

Ali ti laparo dela  zdravnik,ki ti je predpisal napotnico? Meni jo je dr. Drobnič.

Hvala za vsak nasvet.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj greš po laparo domov?
4.2.2007 15:11:24   
Hope2
Ko prideš, opraviš nekaj preiskav, voda, kri, ekg, ginekoliški pregled, klistiranje. Na drug dan zjutraj pa imaš operativni poseg, ki ti ga bo po vsej verjetnosti opravil drobnič, lahko pa tudi ne. Ko si klicala za naročitev, so te mogli vprašat pri katerem G si?  Tisti, bi te naj operiral, razen, če bi pršlo kaj vmes, bi te kdo drug. Pa prit moraš tešča.
Pred posegom, mi kaj dosti niso povedali, kaj bojo delali, ti pa potem po posegu vse temeljito povejo, kar so ti našli, kaj odstranili, kaj in kako naprej.
aja pozabila, domov greš dan po operaciji, se pravi si not tri dni oz dve noči

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.2.2007 15:20:06 >

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2007 18:52:43   
Anitka
Oj! Jaz sem imela laparoskopijo v MB in sem šla domov dva dni po posegu.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 9:05:04   
Tia-na
V Lj. je bilo tako, da sem v petek prišla na vse preiskave, dobila sirup za odvajanje in šla domov, prišla nazaj v ponedeljek zjutraj in bila isti dan operirana - laparo in histero, v torek popoldne pa so nas že poslali domov.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 21:25:56   
Napolitanka
Hvala vam za odgovore.Nisem nič vedela,razen to kar sem prebrala tukaj na forumu.
Torej jutri v nove boje zauser posted image ...vsem lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 13:04:27   
Smrekica
Napolitanka,

Potem sva bili pa skupaj v bolnici in verjetno tudi v isti sobi. Mene so poslali domov zaradi previsokega pritiska, če se spomniš. Takoj ko sem prišla domov in vse do danes pritisk normalen, skoraj idealen. Kako si ti? Upam, da ne nagovarjam kakšne napačne, če pa že pa tudi tebi skorajšnje okrevanje.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 8:45:15   
Napolitanka
IZVIRNO SPOROČILO: Smrekica

Napolitanka,

Potem sva bili pa skupaj v bolnici in verjetno tudi v isti sobi. Mene so poslali domov zaradi previsokega pritiska, če se spomniš. Takoj ko sem prišla domov in vse do danes pritisk normalen, skoraj idealen. Kako si ti? Upam, da ne nagovarjam kakšne napačne, če pa že pa tudi tebi skorajšnje okrevanje.

oooo živjo, ja ja sem taprava user posted image ...jaz sem še kar doma..mi čisto paše...sem ti želela poslati zasebno sporočilo pa ne gre...

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?