|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj druga nosečnost?
24.11.2008 20:06:37   
Anonimen
Mene pe  zanima kdaj po porodu ste se odločile delati na 2.user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj druga nosečnost?
24.11.2008 20:09:49   
zmajaz
Nekje dobre pol leta po porodu sva se odločila delat na tem, ker sva želela, da med otročkoma ne bi bilo več kot 2 leti razlike - pa mislila sva, da bo itak trajalo nekaj časa, vendar sva se glede tega motila in sem zanosila že ob prvem odnosu, ko nisva pazila. Tako da bo zdaj med otročkoma samo 16 mesecev razlike.

Drugače pa mislim, da tudi G priporočajo počakati najmanj pol leta, še boljše pa 1 leto (odvisno od zdravstvenega stanja ženske), da si telo malo opomore od prve nosečnosti in poroda.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.11.2008 20:11:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 20:12:53   
N _ B
3. leta po rojstvu prvorojenke.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 20:13:56   
eva1
Jaz sem začutila spet željo še po eni bebi ko je bil prvi star 8 mesecev..potem sem morala zaradi CR počakati da mine vsaj 1 leto od poroda(spoh, ker sem želela v drugo roditi naravno)..no zanosila sem potem ko je bil tavelk star 13 mesecev!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 20:16:27   
Anonimen
ko je bil prvi star 12 mesecev. sva pa rabila pol leta da zanosim

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 20:50:32   
Žaži
14 mesecev po prvem porodu. koliko bo pa tokrat trajalo pa bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 20:59:11   
Anonimen
Mi bomo čez kakšen mesec začeli delati na user posted image , bi že prej pa sem imela CR in nisem upala.
Hčerka pa je stara 19 mesecev.

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2008 10:40:44   
Taddy78
Jaz sem pa mnenja, da če je želja po večji družini-nič čakat.

Sin je star že 3-leta pa že mesec od rojstva ne paziva, saj imava željo po večih otrocih, pa ne uspe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2008 0:43:57   
Anonimen
Js imam pa punčko staro 2,5 meseca, pa že imam željo po drugem otročku. user posted image Vendar, ker nisem zaposlena, si zdaj ne upam zanositi, ker bi pri drugem otročku rada imela porodniško. Čeprav želja je veliika. Koliko časa bi pa mogla biti zaposlena, da bi mi pripadala porodniška?

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2008 0:53:19   
Anonimen
Najin prvi otroček je star 5 mesecev in želiva po novem letu začeti "delati" na drugem, se pravi po pol leta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2008 21:31:17   
lotkla
Najin tamal je star leto in pol. KO se mi konča user posted image , bova začela delat, torej čez nekaj dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2008 20:18:07   
sasa78
leto pa pol po rojstvu - 2 leti pa 2 mesece je razlike med mojima sončkoma user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2008 21:09:00   
pikapoka33
user posted image lepo je, da oba otroka skupi odraščata, se pravi, da ni neke velike razlike 1 do max.2 leti,user posted image če je seveda možnost...lepo jih je videt da se skupi igrata, delita stvari....tako je manj egoizma med njimi.user posted image pa veselo na delouser posted image

< Sporočilo je popravil pikapoka33 -- 4.12.2008 21:14:35 >

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2008 21:20:08   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Koliko časa bi pa mogla biti zaposlena, da bi mi pripadala porodniška?

Porodniška ti pripada, tudi če si samo en mesec pred nastopom porodniškega dopusta zaposlena. Je pa težava v tem, da se višina porodniškega nadomestila izračuna kot povprečje plač v zadnjih 12 mesecih, za mesece, ko nisi bila zaposlena pa se vzame 55 % minimalne plače, kar itak ni kaj več kot socialna podpora. Če hočeš dobiti neko spodobno porodniško, je torej idealno, če si zaposlena najmanj 1 leto ali vsaj blizu 1 leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2008 21:29:48   
jajula
uh se pa kar hitro odločate za drugega otroka. no jaz želim da je mal večja razlika med njima, tam nekje 4-5let.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 21:32:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2008 21:39:51   
*AnaL*
Draga Almera, tud midva sva se za prvega otročička trudila skoraj 3 leta, drugi pa še ni bil v načrtu tako hitro (zaradi CR) pa je ratal ob prvem nezaščitenem odnosu 1 al pa 2 dni po user posted image , (ko je bil mali star 6,5m) tako da ne bodi presenečena, če bo pri vama ravno tako...user posted image . Sta pa le 15 mesecev narazen, ker je bil drugi rojen mesec dni prezgodej. Pa veliko sreče vsem!!!

L.P
Ana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2009 18:56:39   
Nončika
3l po rojstvu prvorojenke.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2009 20:55:51   
Taddy78
Mi že od poroda ne pazimo, tako da je že 3 leta odkar se trudimo imeti drugega pa ne gre. Tako da z moje strani-če je želja po še enem otroku-nič čakat.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2009 22:08:23   
Hans
Jaz sem imela željo po treh mesecih, pa mi je ginekolog to odsvetoval zaradi carskega reza. Smo počakali eno let.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.