kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MissTerious Novembra nam je potekla odločba za otroški dodatek. Ker smo novo vlogo oddali decembra, smo sedaj 1 mesec brez otroškega dodatka. Okej, recimo temu moj lapsus. Čeprav sem ves čas dobivala kontradiktorne informacije o tem, kdaj naj bi sploh oddala novo vlogo, ker je bilo vmes obdobje, ko stare niso veljale, novih pa še ni bilo. Sem klicala decembra na CSD Maribor, kdaj in kako bomo dobili odločbo in nakazilo. So rekli, da bomo en mesec brez, ker smo zamudili. Jih kličem danes, se mi šele po kakih 80ih klicih šele javijo, moški cel nadr*** in aroganten, češ, da bojo odločbe, ko pač bojo, da jim sistem še ne funkcionira. Ja, kdaj za vraga pa jim bo funkcioniralo??? Malo sem že naveličana njihovih arogantnih pripomb in izgovarjanja....če moram biti jaz na svojem delovnem mestu odgovorna, zanesljiva in korektna, to pričakujem tudi od drugih, sploh pa od CSDja. Imate ve kake bolj podrobne informacije? Če bi jaz tako delala, kot oni, bi mi vsak drugi pacient lahko kratkomalo umrl. - to, da stare niso veljale, novih pa ni bilo... ni čisto res. Stare so veljale do 30-11-2011, nove 1-12-2011 . Res pa je, da novih ni bilo še prvi teden v knjigarnah, so bile pa na spletu ves čas. - res si kriva sama, ker bi morla oddati do konca novembra po starih pravilih. Tisti, ki so dobivajo normalno naprej (imam eno kolegico, ki je tudi oddala zadnje dni novembra, ker se ji je 30-11 pač izteklo in je dobila odločbo po starem v decembru, nakazila tečejo normalno, mimogrede tudi premoženje, hiše... se ji še ne upošteva in bo celo leto dobivala krepko več, kot bi po novem izračunu...) - kot ti je svetovala LuLu jim napiši pritožbo, da si pri njih dobila napačne informacije in zato nisi oddala že novembra in priloži staro vlogo ter zaprosi za star način obračuna - ki ni odvisen od tega velecenjenega sistema... in mogoče uspe. Zgubiti nimaš kaj. Če pa ne uspe, boš na najbrž res do marca brez potem boš pa dobila za nazaj od januarja, za december si za zamudila. Žal.
|