Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 10:56:08
|
|
|
|
Lejči
|
Pri 9. mesecih, ima pa 6 zobkov. Je hitro pokapirala .
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 10:57:43
|
|
|
|
katra55
|
Pri 7-ih mesecih, imela je 4 zobke.
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 11:12:42
|
|
|
|
nuala
|
Takoj ko je znal sedet v stolčku/vozičku in glodat skorjico. Ampak če me ubiješ ne vem, koliko je bil takrat star. Ne, ni me bilo strah, da se bo zadušil ( na začetku jo itak bolj ližejo, kot glodajo ).
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 11:39:08
|
|
|
|
memole80
|
Moja skorjice še ni jedla, je pa že sama Plasmon piškotek. Stara pa je 6 m in pol.
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 21:31:57
|
|
|
|
leaberni
|
Skorjico sem ji dala pri 7 mesecih, ni imela še nobenega zopka, pa se je z dlesnimi in slino trudila pa je šlo.
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 21:39:19
|
|
|
|
botrca
|
Najin sin je bil star nekje 8 mesecev ko je prvič probal kruh, ni imel zobekov (hitro za tem je dobil prvega) se je davil ampak sem vedno zraven, še zdaj in nama s prakso lepo gre ga ima ful rad. Aja, še vedno smo na 2 zobekih pri 11,5 mesecih.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ime za fantka...Lubici... k priimku Skol?ADAM (
17%)
LUKAS (
14%)
DAVID (
29%)
KRIS (
7%)
ERIK (
24%)
RUBEN (
8%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!