Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj dati jesti otroku ribo 17.2.2006 16:49:23
|
|
|
|
CatJa
|
Pri nas pravijo, da po enem letu.
|
|
RE: Kdaj dati jesti otroku ribo 17.2.2006 16:57:50
|
|
|
|
Natas@
|
Naš je pri prbl. 7 mesecih že poskusil ribo (postrv), ampak res majhne količine.
|
|
|
|
RE: Kdaj dati jesti otroku ribo 17.2.2006 17:03:25
|
|
|
|
mačica
|
naš je tud probal pri cca 7 mesecih brez težav in še všeč mu je tako da nadaljujemo... V reviji mama - paparica pa jo celo priporočajo... lp,mačica
|
|
|
|
RE: Kdaj dati jesti otroku ribo 17.2.2006 18:21:33
|
|
|
|
katarina j.
|
Evo direkt iz mamine paparice: belo ribo pri 7 mesecih, plavo pa pri 11. mesecih. Jaz sem mu dala brancina pri 7 mesecih pa ravno danes je jedel malo zobatca. Mislim, da so ribe zelo zdrave - bolj kot meso.
|
|
|
|
RE: Kdaj dati jesti otroku ribo 17.2.2006 18:30:15
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem dala ribo med 6. in 7 mesecem, vendar je nisem kuhala, temveč naredila na olivnem olju, jo malo solila in ne tako močno zapekla. obema se je skoraj zmešalo, tako da enkrat na teden jemo ribe. Kupujem pa samo fileje bele ribe (morski list, oslič, morski pes). Zraven pa sem naredila krompirjevo solato, brez čebule. Dobra stvar, za priporočat
|
|
RE: Kdaj dati jesti otroku ribo 17.2.2006 20:43:18
|
|
|
|
lelaval
|
Po 7 mesecu jo priporočajo. Pa lahko kar pečeš, ne rabiš kuhat.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?