|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj brez dude
29.9.2006 15:42:29   
Anonimen
Torej tiste, ki so vaši malčki in malčkice imeli dude, me zanima, kdaj ste jih ukinli?In kako??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj brez dude
29.9.2006 16:07:43   
viv_
Moja je bila povsem zasvojena in vedno slabše je bilo. Pri dveh letih in pol sva šli k zobozdravnici. Zobarca je rekla, da je treba takoj dudo ukinit! Ko sva prišli domov je nabrala v eno vrečko vseh 10 dud in jih nesla k sosedom za ta mlade mucke. Prvi večer je bil hud jok, drugi večer je samo še vprašala za dudo, potem pa konec!

Sicer mi je zdravnica rekla, da je duda lahko maksimalno do leta in pol!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2006 16:13:18   
anitaz
Naša jo je pred vstopom v vrtec imela samo za spat. Od začetka meseca, odkar hodi v vrtec, jo ima non stop user posted image user posted image    Bognedaj da ni dude user posted image  Ceu user posted image  To bomo imeli probleme z ukinjanjem user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2006 16:22:47   
hanita
Še nismo ukinli,ima 15 mesecev, še malo bom počakala , tud če ne bi bilo slabo že zdaj, a sploh si ne prestavljam kako jo bom potolažila ponoči.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2006 19:51:37   
Anonimen
Nam je zobozdravnica na sistematskem pri treh letih rekla, da duda, kar se tiče zob, sploh ni noben problem, ker če se že zaradi dude zobje pomaknjejo malo naprej, prednja dva, se itak takoj, ko otrok preneha dudljati, postavita nazaj v vrsto. Tako da mi pri 4 letih in pol še vedno imamo dudo. Za spat.

(odgovor članu hanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 19:52:18   
Maxica
Pri nas jo je povsem sam opustil, tam nekje pri 6,7 mesecih. Tako da smo imeli kr srečo s tem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2006 19:55:52   
Udb
Marcel jo  je neprestano žulil. Potem smo jo pa ene parkrat pozabili doma. In tako je zdaj čez dan nima več. Samo za spat jo pa še hoče.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2006 20:23:56   
noe
Naša jo je pred vstopom v vrtec imela samo za spat. Od začetka meseca, odkar hodi v vrtec, jo ima non stop Bognedaj da ni dude Ceu To bomo imeli probleme z ukinjanjem

Enako je tud bilo pri nas, zdej je star pa dve in skoz sprašuje sam za dudo, tako da mu jo včasih skrijem, sam za spat pa jo hoče nazaj.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2006 21:26:05   
Anonimen
Nam je zobozdravnica na sistematskem pri treh letih rekla, da duda, kar se tiče zob, sploh ni noben problem, ker če se že zaradi dude zobje pomaknjejo malo naprej, prednja dva, se itak takoj, ko otrok preneha dudljati, postavita nazaj v vrsto

Ja, to res drži, je danes tudi naš pediater rekel, da gerjo zobje rapidno nazaj, ko otroka preneha z dudo. In tudi pri našemu vidim,, da je luknja že bistveno, bistveno manjša. Ima pa novembra zobozdravnio, tako da bom videla, kaj bo rekla.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2006 8:42:21   
bini
ta veliki smo jo pri 2eh letih ukinili (jo je pojedla sosedova muca), ker je ob rojstvu bratca postala duda-odvisnik, čeprav jo je prej imela samo za spanje... en teden mal krize, potem pa ok...
sinku pa smo jo ukinili kar istočasno - torej pri 3eh mesecih ... ampak on je itak ni nikol dosti maral user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2006 9:36:08   
al1*
Mi smo jo pri obeh ukinili okoli 2. leta. Smo se zmenili z Vilo dudosnedo in jih zamenjali za zelo imenitna darila. Obstaja tudi ena zelo lušna knjiga na to temo: Medvedek vile Dudosnedke.

lp

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2006 10:09:27   
mily
Pri nas je bila tako, da smo jo mogli vzeti pod "mus". Pri približno letu in pol je tko nesrečno padla, da si je nabila sprednja dva zobka. Ker sta se ji zelo majala in je bilo zelo pod vprašajem če se bosta sploh obdržala sem ji jo mogla kr čez noč vzeti. Prvi večer je bilo kr hudo, saj jo je mela zmerom za zaspat. Se mi je revica tko smilla, ker že tko so jo zobki bolel, potem pa še dudice ni dobila. Presenetljivo ni zlo žnarala da jo hoče dobit na vsak način, ampak me je tko lepo prosla, ker ji je blo očitno hudo od vsega skupaj. Meni pa še huje no, ampak sem mogla v njeno dobro vztrajati in je potem počasi zaspala tudi brez dudice. Zobki so se potem počasi nazaj utrdili in nasrečo sta oba ostala.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2006 10:16:10   
tulip
Naš jo je pri 9 mes sam pljunil ven in je ni maral več. Nekajkrat sem mu jo poskušala še dat za spat, a jo je prav z jezikom ven potiskal ali pa je odletela v loku iz ust, tako da nisem več vztrajala.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2006 19:24:57   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Naša jo je pred vstopom v vrtec imela samo za spat. Od začetka meseca, odkar hodi v vrtec, jo ima non stop user posted image user posted image    Bognedaj da ni dude user posted image  Ceu user posted image  To bomo imeli probleme z ukinjanjem user posted image

Pri nas se zdaj isto dogaja... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.9.2006 20:41:02   
NENAJANI
Meni jo je tamali zgubil pred dvema dnevoma!!!
In zdej je tak JOOOOOOOOKKKKKK za to user posted image dudo, da mi je kr žal, da sem mu jo sploh kdaj tišala v usta!!
Ponoči, ne spimo, zaspi zelo za kratek čas in potem zopet....  Čez dan kliče dudo in se plazi po kolenih pa gleda kje jo bo našel!!!user posted image   Sem celo bajto okrog obrnala, pa je nisem našla, torej jo je moral zgubiti nekje zunaj ali pa vržti v smeti (to full rad dela).

AMPAK DRUGE MU PA NE KUPIM, SE BOMO ŽE NAVADILI ŽIVETI BREZ TE SVETOVNEuser posted image NAPRAVICE!!!

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2006 2:19:53   
KODA
Pri tastarejšem okoli 20 mesecev.Grizti jih je začel tako,da je mož 3 dni zapovrstjo hodil v Chicco na Wolfovo pa dude.Potem je pa imel zadosti sprehajanja po dude,pa mu je rekel,da je zmanjkalo dud,ker fantom,ki to grizejo,ne prodajajo več dud.Pa je palilo.Enostavno mu je nismo več dali.Malo čudno se mu je zdelo,ampak jo je kmalu nehal pogrešati.
Tamali je pa sploh ni maral.Že ko so mu jo na neonatalnem tlačili v usta,jo je samo izpljunil in pri tem je ostalo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2006 19:57:34   
frutka_
Dudo smo "ukinili" pri dobrem letu in pol brez večjih težav. Imamo kužija in ko mu je enkrat duda padla dol smo rekli, da jo je Ira pojedla. Kljub temu, da je imel več dud sem jih skrila, ker nisem bila ziher, če bo palilo pa je! Imel je malo krize zvečer ampak se je potolažil z Nodijem pa s cartiko. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?