|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj bo prišel čas
12.10.2007 18:45:51   
Anonimen
Če imate čas me lahko preberete. Žalostna sem na petkov večer. Sprašujem se kdaj bo prišel čas ko bom končno dobila kakšnega fesjt fanta in ne same 'čudake'.

Kje so sploh taki, ki zeloo radi preživljajo čas skupaj s punco. Jaz imam namreč problem, da moj fant zelo 'počasi' pride do mene. Vedno ima izgovor, da se je še tuširal (čeprav vem da to nikoli ni pol ure, kadar sem pač pri njemu vidim), da je imel kosilo, ki mu mama že servira ko pride iz službe...skratka traja 3 ure predno se odpravi do mene.

Mogoče sem jaz mal čudna, bi bila vesela vsakega mnenja. Naj povem še to, da se večinoma vidiva samo čez vikend. Čeprav ne živiva tok narazen, se mu čez teden ne da nič ko pride iz službe. Oz. ima rad svoj mir in PC.

Jaz pa tako tudi ne silim, če je zmatran ali pač ima svoj prosti čas zase.

Ideja, da bi se preselila k njemu še ni mogoča.

Kaj naj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj bo prišel čas
12.10.2007 18:49:35   
Anonimen

Niti ni dobra, tak da...bo že prišlo ko bo. Njemu pa kr naj  mamica dalje servira obroke in PC-ju dela otroke. U še fajn se rima ha ha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 18:50:23   
jasnika
jaz mislim da glede napisano pač ni fant zateuser posted image user posted image
aja saj si napisala da za enkrat se še ne bi preselila k njemu oz da ni mogoče, no pa recimo da bi se preselila k njemu kaj bi tam ti delala, če ma rad svoj mir in je rad za pcjem, kaj bi ga opazovalauser posted image user posted image

škoda časa, če mene vprašaš

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2007 19:02:41   
silvya
Ne vem, meni se tak odnos ne zdi nič vredu. Če se jaz spomnim kako je bilo ko sva midva z možem šele hodla... Vedno sva komaj čakala, da se vidiva. Sva se pa tudi videvala večinoma samo čez vikend. Ker je on študiral v LJ jaz sem pa delala v MB. Mi je bilo tako fajn, ko je enkrat prištopal v MB samo, da sva bila malo skupaj, potem je pa šel nazaj v LJ. 

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 19:28:35   
smrka
Jest sem se z mojim videvala ful malo, mogoce vsake 4 mesce za teden ali dva, pa sva ostala tako supaj celih 4 leta, potem sem se pa jaz preselila k njemu. Kljub temu da je bila daljava vmes, sva se slisala VSAK DAN, po internetu.

Do da se tvojemu ne ljubi it do tebe, je mogoce za zamislit se malo... mogoce je ljubezen mal spuhtela.. nevem, vprasaj se malo in predvsem pogovori se z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2007 19:37:06   
jade1
Jaz imam občutek, da se temu tvojemu modelu sploh ne da imet punco, naj bo doma in se crklja pri mamici in bulji v računalnik, ti pa si poišči nekoga, ki bo imel čas zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2007 20:05:29   
Anonimen
Kaj naj? Po moje ti kmalu ne bo treba nič več. Vsaj po mojih izkušnjah s takimi.

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2007 21:36:35   
mama54
Poišči si fanta kateri bo vesel vsakega trenutka preživetega s teboj.Tega pa kar mamici pusti,da mu še naprej servira.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2007 21:47:07   
kaya2007
Koliko časa sta pa skupaj? če je dec zagret, je normalno da hoče bit čim več s tabo (ok, po več letih skupnega življenja to ni nujno več tko user posted image )...ampak tkole kot imata vidva pa ni glih normalno-sploh če tebi to ne pelje.

Na tvojem mestu bi mu zdajle kakšen vikend ali dva rekla da nimaš časa za njega in pojdi ven s prijateljicami ali pa pač doma glej tv če ti paše...to bi moralo palit, če mu je kaj do tebe!

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2007 22:02:34   
MarijaPo
Jaz bi ga pustila. Ce se niti zivita ne skupaj, pa se tip niti malo ne veseli casa s tabo, pol ni glih ne vem kaj.

Sicer pa - kje se najde dobre tipe. Vem, da je to cudno, ampak po mojem na internetu. Imam enega prijatelja, ki je res v redu decko in cez internet isce punco.
Mogoce vama pa lahko zrihtam dejt. :)

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2007 22:16:30   
lelaval
Poišči si fanta kateri bo vesel vsakega trenutka preživetega s teboj.Tega pa kar mamici pusti,da mu še naprej servira.

Se podpišem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2007 22:17:50   
cukr07

Tudi jaz se podpišem pod to.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 12.10.2007 22:18:37 >

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2007 22:53:56   
Majuska
Jaz se ne bi več ukvarjala z njim. 

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2007 22:55:33   
Anonimen
Kaj naj?

Začni živeti svoje življenje in prišlo bo toliko "pravih", da boš lahko zbirala.

Začne se pri tebi, ne pri idealnem moškem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2007 11:17:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Kaj naj?

Začni živeti svoje življenje in prišlo bo toliko "pravih", da boš lahko zbirala.

Začne se pri tebi, ne pri idealnem moškem user posted image .

Takouser posted image

Majčkeno se ceni. K če hodiš z bumbarjem k je raj doma pr mamici in za compom se ne ceniš glih ne vem kolk.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2007 13:53:56   
tulip
Ti čakaš njega, kdaj bo prišel, življenje gre pa mimo..... Reagiraj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2007 22:41:54   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Niti ni dobra, tak da...bo že prišlo ko bo. Njemu pa kr naj  mamica dalje servira obroke in PC-ju dela otroke. U še fajn se rima ha ha.

se podpišem!drugače pa še nekrat faj premisli,če je tale fant res to to kar si si v bodoče zamislila.....!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2007 0:24:17   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika
preselila k njemu kaj bi tam ti delala, če ma rad svoj mir in je rad za pcjem, kaj bi ga opazovalauser posted image user posted image  

jasnika, ne boš verjela, ampak veš, da poznam en tak primer!!!! Celo že par let sta skup -in točno to delata že ves čas, ne moreš verjet! Meni je bilo za crknit smešno, ko sem zvedla!!!

Sicer pa se bojim, da ima nives kar point...
No, mogoče se sicer tvoj lubi rad lepo zrihta zate... Ti veš, kako je s tem... Jaz sem tudi mela vedno še 100 opravkov, pa sem mela zelo rada svojega lubija, ampak sem vedno pozno prišla. Ne nalašč, ampak vedno si še kaj natiplam na glavo. Ampak če je pa to samo PC... Pa to da se med tednom nič ne vidita, to je pa čudno... Midva sva se videla vsak dan in nekaj časa dobesedno 24 ur na dan...

Kje jih najdemo? Jaz sem svojega, ki je bil od začetka rad z mano, našla na faksu - ali pa je on našel mene, bi bilo bolj prav, verjetno...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2007 11:02:16   
Anonimen
Ajooooj user posted image  Pa dajte človeku božjemu mal miru no... Al mora direkt iz službe prigonit, odvreč aktovko in poletet k tebi? Da boš potem lahko jamrala "Moj dec pa pride iz službe direkt k meni in pričakuje, da mu bom še kuhala user posted image "

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.10.2007 17:52:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

jaz mislim da glede napisano pač ni fant zateuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pravi moški mora biti nor nate, iskati čas, da je le lahko s tabo... Vse ostalo nima smisla in ni vredno truda. Moj je hodil k meni, ko sem živela 40 km stran in ko je moral na avion, da sva lahko bila skupaj... da pa mu je kosilo in PC pred tabo, pa nimam besed...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2007 12:23:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

"Moj dec pa pride iz službe direkt k meni in pričakuje, da mu bom še kuhala user posted image "

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?