ronja
|
Obožujem pust, to je moj najljubši praznik! Kreativen, norčav, nasmejan, sladek - vse, kar imam najrajši . Ja, seveda se šemimo . Kostume naredim sama, jasno - tako imamo več možnosti - lahko je recimo zaspana princeska s krili (to je bilo lani), lahko si sama izbere blago itd... Punci se še nista dokončno odločili: najprej je Lejla hotela bit spet lev, potem si je premislila,d a bo žirafa, zdaj bi bila spet lev, potem je Ronja rekla, da bo žirafa, zdaj hoče bit isto kot lani - zaspana vilinska princeska... Skratka - nekak se mi zdi, da bom delala 4 kostume ... Očitno sta po mamici, jaz sem se tudi dostikrat drugače našemila v soboto kot v torek, hehe. Letos je pustna sobota 18.2. in potem do torka, 21.2. Tu žal ne hodijo otroci nič okoli, sem pa mislila, da bi mogoče vseeno šle malo z malima, vsaj do sosedov . Meni je bilo to vedno všeč, pa je zadnje čase navada kar potonila v pozabo, se mi zdi. Dajemo pa sladkarije, kadar je kdo prišel. Razmišljam pa, da bi letos naredila pustno zabavo za otroke, v našem nadstropju smo se kar namnožili v zadnjih letih - v 4ih stanovanjih je 3+2+2+1, torej 8 otrok (3je so res še dojenčki, ampak vseeno - tudi 5 malčkov bi se znalo lepo zaigrat:). Bomo povabile, pa upamo, da bojo prišli:).