|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj biti paničen?-viroza?
27.3.2006 16:23:11   
HuAnita
Naša capinka je ovenela kot rožica...user posted image
Danes ves dan spi, če kaj poje ali spije, zbruha, ampak ne tako 'normalno' zbruha, pač pa se ji ven vleče kot ena kačauser posted image
Skratka, vsa panična kličem zdravnico, pa me že sestre odpravijo, da 'če bo pa slabše', pa naj prideva, ker za danes ima dr. že vse zasedenouser posted image user posted image
Okoli poldneva zbruha še mleko, kar ji je edino ostalo v želodčku od jutra, ampak to zdaj je bil jogurtuser posted image
Spi že 4 ure, ima vročino, ki pa mislim (kolikor sem merila) ne gre čez 38,5, ampak piti pa noče nič, niti hudo sladkega čaja ne...
Ne vem, kaj naj še...
Bi jo vi peljali ali bi še počakali kak dan?
Me je strah, da bi dehidrirala....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj biti paničen?-viroza?
27.3.2006 16:27:26   
pinkiponki
Jst bi jo peljala, za vsak slučaj, zihr je zihr. Pa čim hitrejše okravanje vama želimo!!!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 16:39:59   
StBarbara
Jaz bi jo peljala. Če veliko bruha in ne pije veliko nikoli ne veš...

Javi, kaj ste opravili.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 16:55:05   
skuštrana
Ko je Liza imela vročino 39 sem tudi klicala v ZD. In me je odpravila, da naj še počakam. Ampak se nisem dala, sem jo popokala in ajd k zdravniku. In je bogica mela vnete uheceuser posted image Ti jo kar pelji...

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 17:50:30   
HuAnita
Me je ravno klical ati, mala divja kot za stavo - trenutno jo pazi on - pije, je...
Tako da upam na najbokjše. Če bo pa spet bruhala, pa gre takoj k zdravnici, pa četudi je 'povsem zasedena'.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 19:39:29   
HuAnita
Je spet bruhalauser posted image user posted image user posted image
Ati jo pelje k dežurnemuuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 22:21:53   
KODA
Nas se je skoraj cel prejšni teden držala viroza.Prejšno soboto je zkuhal tamali z 39 stopinjami.V ponedeljek pa še tastarejši,enako z 39 stopinjami.Sledilo je dvodnevno bruhanje in driskanje,nato vročina nikakor ni hotela pasti.Šele v petek se je stanje malo normaliziralo.Diagnoza pri obeh je bila viroza.Še danes nista taprava.Kar nekam preveč mirna sta.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 22:40:05   
Pupica
Prvo kot prvo:Kdaj biti paničen? Ja valda da takoj ko gre za tvojega otroka!!!Jaz jo vedno peljem, najprej pokličem, če sesra kaj muti, jo odpeljem. Boljš kot da jo prepozno, pol bo pa še kdo rekel, kje sem hodilauser posted image
Je pa čist isto kot je bilo pri nas. V prvo ko je bruhala, je ravno z kahlice ustala, in ko sva vidla, je bil očka tolk priseben da je ves bruhgec v kahlico ujeluser posted image jaz sem pa preč letela, da ne bi še jaz
No in po bruhanju je bila čist Ok, skakala,...naslednji dan spet bruhanje...baje so pa top ene trebušne viroze, ki se od otroka do otroka razlikujejo. Tipično je bruhanje(včasih driska), vročina ali pa tudi ne, in pa neješčnost(nekateri zavračajo tudi tekočino).

Ti pa pazi le nase, ker jaz sm tut zbolela, in sem tut bruhala, pa nič jedla, tako da sem kar nekaj kg izgubila!!!!Če pa boš pa kupi Centro med MAMI al neky tacga tablete ki ti bodo nadomestile vit in minerale. Jaz jih jem še sedaj in se počutim enkratno, pa tudi spat mi ni treba več it čez dan(ni mi mus, vendar grem ker sem utrujena. Četudi le ležim)

LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?