|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste začele nabavljati opremo?
10.11.2004 10:08:39   
julija*
Pozdravljene!
Zanima me kdaj ste začele nabavljati opremo in vse drugo potrebno za novega člana (posteljo, voziček, oblačilca,...)? Pa tako čist informativno, koliko stanejo vse te zadevice skupaj, ki se priporočajo po seznamih kaj potrebujem za malčka.

Lepo se imejte z vašimi malčki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.11.2004 11:04:53   
kimi
jaz na žalost prepozno ker sem 2 meseca pezgodaj rodila.

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2004 11:11:28   
Anonimen
Jaz sem začela nabavltai, ko sem bila noseča kakšnih štiri, pet mesecev. Nisem si mogla pomagat, se mi je tako fino zdelo. Ampak počasi. Po ene žabice itd.

(odgovor članu julija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2004 11:27:34   
Alina
Jaz sem že tudi začela nabavljati stvari, tako, da bo vse pripravljeno v primeru, da nas kaj preseneti. Veliko stvari sem dobila, vendar je tako fino nakupovati, da sem se morala kar kontrolirati, da ne bi preveč zapravila.

Uživaj ob nakupovanju. Meni je bilo tako fino pri srcu. Je to res nekaj nepozabnega.

Alina 27t/3d :sloncek::muca::angel:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2004 11:46:22   
Pinja
Nakupovat sem začela nekje v petem mesecu. Ogledovala sem si pa že prej, tako, da sem takrat točno vedela kaj hočem (voziček, posteljica...). Takrat sem bila tako navdušena 9nebesa...zdej mi pa zmankuje energije, ko je treba vse oprat pa zlikat :((.

Kar se pa cen tiče :(...če boš vzela paket, imaš veliko (oblekice, plenice, posteljnina, škarice) že notri. Drugač so pa cene različne, splača se v Jutranjko pogledat, ki je v BTC-ju, hala A (če si iz Lj), imajo kar ugodno.

Kolk pa vse skupaj stane, pa ne vem, ker sem večino stvari dobila, sem kupovala samo mal za dušo.

Lepo nakupuj in čuvaj svojo :duda:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2004 11:51:10   
dory
Pri 13 tednih sem pocasi za duso kupila kako oblacilce..potem po 20.tednu pa akcija...okrog 30.tedna smo imel prakticno ze vse pripraljeno...se dobro,ker smo predcasno leteli rodit :)

Jaz sem za svoj seznam porabila cca.500k sit :)

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2004 15:33:39   
ronja5
Če boš vse kupila, voziček, lupinico, posteljico,posteljnino,pripomočke, oblačila,... si za začetek pripravi kakih 250.000,00 SIT.
Sicer pa začni z malenkostmi, saj ponavadi tudi babice in dedki kaj prispevajo, nam so.
Poskušaj si čimveč sposodit, če imaš možnost seveda.

LP! Ronja

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2004 15:41:48   
ZARA
jst sem prpravljat zacela zadnji mesec..se dobr k sm bla tolk cez rok,ufffffffff...
Je pa precej drago,samo men k sreci ni blo treba kupit skor nicesar,ker so mi vse posodle moje :love::love: prjatlce!!!

Se dobr...:rozica:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?