|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj M po odebeljeni sluznici?
6.7.2009 8:46:49   
Anonimen
Živjo.
Takole je z mano (že zadnjič sem pisala, pa ne najdem svoje teme in se mi mudi)

Delava na bebici. Danes je 54. dan izostanka M. Pri G sem bila pred 6-imi dnevi (dan prej minus na testu), ki mi je zaradi neredne M naredila UZ in rekla, da bo M kmalu, ker imam odebeljeno sluznico. Jaz jo komaj čakam, ker sem dobila klomifen in želim čim prej začeti jesti (2x po pol na dan), ampak se mi tale zdi kar dolga - 6 dni. Je pa na dopustu, zato ne vem, kaj pomeni "kmalu", jaz sem mislila, da je to kake 3 dni.
Testa nisem ponavljala, ravno zaradi tega, pa tudi sp. odnosov nisva imela že kakih 10 dni, pa tudi tisti test 1 dan pred G bi že pokazal. Se kaj spoznate, ima katera to izkušnjo? Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj M po odebeljeni sluznici?
6.7.2009 10:04:23   
tejčit
si dobila kake tablete za sprožitev.jst sem mela enkrat tako pa sem jo dobila v enem tednu.
po moje ti preveč razmišljaš kdaj pride pol pa noče pridt.kolko časa pa delate na bebici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2009 10:58:37   
kitka1
Anonimna, sluznica se začne debeliti kmalu po začetku menstruacije, približno 7. dan ciklusa (takrat je debela okoli 3 mm). Do ovulacije (če seveda hormoni delujejo normalno) pridobi nekaj mm (običajno je takrat debela okoli 8 mm), nato pa se še debeli in pripravlja na morebitno vgnezditev zarodka, ki se zgodi približno 6 dni po oploditvi (ovulaciji) - okoli 20. dneva ciklusa (če gre seveda za 'šolski' 28-dnevni ciklus).

Če pride do oploditve, sluznica ostane zadebeljena, če pa ne, pa se začne tanjšati (luščiti) okoli 26. dne ciklusa in začne se menstruacija (nov ciklus).

Torej, v tvojem primeru si lahko bila ravno okoli ovulacije, ko je sluznica že konkretno zadebeljena (to se na UZ dobro vidi, celo v mm se da zmeriti) in zna miniti še celih 14 dni od takrat do menstruacije... Zgolj ugibam.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2009 16:33:05   
Anonimen
Hvala obema.
Na bebici delava že skoraj eno leto. ker imam neredne M, so mi svetovali, naj grem na UZ in sem šla. tokrat sem brez M najdlje v življenju prp. ne, ni mi dala tablet za sprožitev, ni niti omenila .. samo to, da bo zaradi take sluznice kalu, da sevidi. ni omenila O, tudi sama nisem zasledila, da bi bila. O prp. nisem niti sremljala vsak mesec, ker nisem pomislila, da je ne bi imela, nisem twga vedela. vedela sem, da je lepljivo in včasih sem to zaznala, nikakor pa se nisem s tem obremenjevala vsak mesec. tudi O testov nisem delala, ker sva imela redne sp.odnose. tako da zdaj jo prav zaradi klomifena komaj čakam, kot sem napisala, da bom vedela, (in spremljala), da O bo in da v parih mesecih - upam - zagledam plusek.

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?