Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj čista domča goveja juha 13.12.2008 8:13:04
|
|
|
|
Dashenka
|
Hči je je začela jest pri 6m.
|
|
|
|
RE: Kdaj čista domča goveja juha 13.12.2008 8:23:15
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Po 7mesecu, ko smo uvedli že določeno zelenjavo, sem potem skuhala sprva piščančjo juhco in zalivala zelenjavo, tako mu je šlo tudi bolj v slast, kasneje pa tudi že teletino v juhi. Samo sem res minimalno solila in dodala olivno olje.
|
|
RE: Kdaj čista domča goveja juha 13.12.2008 8:48:35
|
|
|
|
nia5
|
Pri 6 mesecu, ko mi je P rekla, da lahko je meseka.
|
|
|
|
RE: Kdaj čista domča goveja juha 13.12.2008 9:38:09
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tu pa tam v zelenjavo dam govejo juhico ali pa piščančjo odvisno katero juho kuham za naju (z možem). Začela sem pa pri 8 mesecih.
|
|
RE: Kdaj čista domča goveja juha 13.12.2008 15:10:13
|
|
|
|
noe
|
Midve sva jo tud pri 6 mesecih začele.In jo ima zelo rada.Vendar pa noče jesti nobenega mesa. A vaši ga jedo???
|
|
|
|
RE: Kdaj čista domča goveja juha 15.12.2008 11:35:11
|
|
|
|
Jelcy
|
Jaz je nisem imela namena se dajat, pa mi je P rekla, naj mu kar dam govejo juhico in meso saj hitro raste in potrebuje zelezo, tako da sem mu dala pri 7 mesecih in jo jemo vsaj 1 na teden. Mu pa zakuham se pastico zraven(plasmon) da je bolj gosto, ce ne od juhe ne poje skoraj nic, ker vse tece okrog. Pa se kak sircek dam, ker jo ne solim in pride full dobro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Prostorož_Anja_Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?Ja, sem že slišal/a (
17%)
Ne, nikoli (
81%)
Ja, sem se že udeležil/a (
2%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!