Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v porodni... 22.9.2009 20:48:43
|
|
|
|
MC09
|
Jaz sem pa slišal, da se kao spodobi obdariti osebje v porodnišnici, pa me zanima, ali sploh, kdaj in s čim? Namreč, verjetno bi bilo najpametneje obdariti osebje takoj ob prihodu (in si tako, hopefully, zagotoviti kanček boljšo oskrbo), verjetno pa je bolj pravšnji čas ob prvem obisku nove družinice. In s čim? Za tipe ni problem, buteljka, pa je - kaj se pa da sestram? Rože za svojo, zato cele vrtnarije ne moreš s sabo prinest, sladkarije, kofe,... ka te vem? Kak predlog? Lp, Matej
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 22.9.2009 20:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva dala ob odhodu domov vsem sestram skupaj eno veliiiko bonbonjero in kilsko vrečko kave.
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 22.9.2009 20:58:04
|
|
|
|
jakaracman
|
Predlagam sok in tortice bodo sigurno vesele.
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 22.9.2009 21:01:34
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Midva sva dala ob odhodu domov vsem sestram skupaj eno veliiiko bonbonjero in kilsko vrečko kave. Enako, za vse izmene sva prinesla bonbonjere ter kavo. Sestre so bile vesele.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 21:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 22.9.2009 21:07:38
|
|
|
|
Snoopyka
|
ob odhodu domov so sestre dobile kavico in piškote
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 22.9.2009 21:16:31
|
|
|
|
zband
|
in si tako, hopefully, zagotoviti kanček boljšo oskrbo), uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu podkupovanje.bedarija na koncu prinesi malo kavice pa kaj sladkega pa so vedno vesele,tako kot bi bil ti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 23:38:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 9:30:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem jim tudi dala ob odhodu. Nekaj za zdravnika in nekaj za sestre.
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 11:20:49
|
|
|
|
Luni
|
Tudi pri nas - trikrat- so sestre ob mojem ODHODU iz porodnišnice dobile vrečko (bonboniera, piškoti, kava, čaj) in so bile vsakič zeeellloooo vesele!
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 11:23:13
|
|
|
|
Luni
|
Aja, to sem pa pozabila: ko sem tretjič rodila, sem bila tako zadovoljna z babico, da sem se njej posebej (že od doma) zahvalila z Mercijem in slikico naše lepotičke ter zahvalo. Sem zavila in po pošti poslala na naslov porodnišnice -seveda zanjo! In ginekoliginja (je bila dvakrat ob meni tudi pri porodu) je ob prvem pregledu - 6 tednov po porodu- dobila nekaj v zahvalo....
< Sporočilo je popravil Luni -- 23.9.2009 11:25:07 >
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 14:44:27
|
|
|
|
Sofi
|
Joj, to mi je pa čist mimo, kot da bi živeli v rdečih časih in hodili z modrimi kuvertami naokrog Ne, to pa ne!
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 14:46:00
|
|
|
|
ajataja
|
nič obdarovanja,saj za svoje delo dobijo plačilo,a v trgovini trgovki tudi podarite kavo ker je danes tako prijazna in si je vzela čas za vas.
|
|
|
|
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 15:22:59
|
|
|
|
Luni
|
, ja itak, podarim ji nasmeh... Ne, to ni pravilo, to so občutki, enkratni, neponovljivi, nenadomestljivi in veselje ter zadovoljstvo deliš
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?