|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj?
23.3.2007 21:37:51   
Anonimen
So se vaši otroci naučili uporabljati kompleten pribor za jesti - žlico, nož, vilico. Naš pri 26 mesecih uporablja nož in vilicouser posted image  enako kot jaz (mogoče še za  nianso bolje). Meni je to ful prehitrouser posted image  Je pa res, da pa ima hrano zelo rad.

No, govori pa samo ene par besed. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj?
23.3.2007 21:39:20   
frutka_
Hm, zakaj bi bilo čudno. Hvala bogu, da je tako spreten da obvlada ves jedilni pribor. Govorit pa valda nima časa, če pa reže meseka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 21:49:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Govorit pa valda nima časa, če pa reže meseka...user posted image user posted image user posted image

Frutka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

By the way - a ti veš, da moj otrok spi, jaz pa se režim kot da bi bila pečena?

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2007 22:17:43   
frutka_
user posted image user posted image user posted image Kot pečena mačka ali kot pečena piškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2007 22:22:26   
Anonimen
moja pr 32 mescih še žlice ne zna uporabljat jo v 90% še vedno js futram??!!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2007 22:24:13   
Anonimen
 Lara, dam stavit, da govori.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2007 22:41:44   
muki1
Naša Neža noža še ne uporablja. Žlico in vilico že praktično od začetka obiskovanja vrtca.
Govori  user posted image  pa res že zelo dolgo in vse. Tu smo pa bili zelo hitri.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2007 8:42:00   
ana b
Ja Raho, ti zagotavljam, da Larina opiše kako se uporablja žlica, vilica in nož user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2007 16:02:18   
Anonimen
hehe raho ja moja ti teoretično lahko vse opiše :) tut ko ji rečemnej sma jeda je že elika punca lepo pve naj jo raj kr js futram :)

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2007 16:13:15   
dory
Moj je star 35m...sej z vilco mu se gre, ce je kej bolj tekocega se ne...noz? kje pa...je se bolj storast ampak se ne sekiram kej dost...k bo fejst lacen,bo ze zagrabu tko k more :)...do takrat ga bom pa jest futrala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2007 16:24:02   
Anonimen
Saj sem vam rekla, da je kar se tiče prhranjevanja fenomen!

Juho pa sam je že od 16 meseca. Z žlico. Celo krožnik (plastični) si prime, da si nagneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko več ne more normalno zajteti.

Hja, glede govora pa - saj prva beseda mu je bila koti (pojma nismo imeli, kaj je to), dokler se meni ni zbrihtalo, da je to salamauser posted image , pa sir tud že reče, pa mama in ata in babi in dedi in traktor. Ostalo pa mu niti na kraj pameti ne pride. Zna pa fantastično kazati. ko da bi mu fotr bil Andres Valdesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2007 11:53:43   
Pi-kica 1
Hvala bogu, da so različni. Razvijajo se pač vsak s sebi lastnim tempom. Moj sinek recimo pozna vse velike tiskane črke in polovico malih, številke do deset, tudi šteje do deset, večino barv. Da bi pa sam jedel, mu še na misel ne pride. Je raje lačen. Pove vse živo, samo za lulat in kakat pa niti slučajno ne. Puzzle sestavi en, dva tri, še vedno pa ne zna skočit sonožno intudi plezanje mu gre slabo od nog.
Pri šestih letih pa bodo vsi približno enako znali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2007 14:00:13   
Anonimen
Že kar neki časa nazaj mu je mami kupila otroški pribor.
Nekaj časa se je afnal z nožem,pa je šlo malo počasi,zato raje počaka,da mu kdo drug zreže.user posted image Nož pa uporablja za kakšno igračo šraufatuser posted image user posted image

Je pa velika klepetulja in govori lepe smiselne stavke in ima že kar bogat besedni zaklad,tako,da so naključni sogovorniki pripomnili,da govori kot odrasla osebauser posted image user posted image user posted image seveda si pomaga še z gestikulacijo rok,tako,da včasih
komaj zadržujemo smeh.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 25.3.2007 14:02:18 >

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2007 21:24:45   
viv_
Hm... naša ta velika od 14 meseca je komplet vse sama, nož pa uporablja dobre pol leta, ampak tako-tako. Mehke stvari ji gredo fajn, meso malo težje... Bolj trga kot reže user posted image

Prva beseda ni bila mama ampak ama ama user posted image  Pri dveh letih je govorila precej slabo, potem se ji je pa v pol leta "odvezalo" in govori vse, pravilno izgovarja vse glasove, redno uporablja dvojino (jaz je pogosto ne user posted image )... Ni da ni...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 11:23:10   
bini
no, pri nas je tko - naša 33m dama govori totalno preveč, jo pa mormo tud mi skor 100% hranit... sem ter tja se me usmili, če sem sama z obema in ker vidi, da njen bratec res rabi pomoč, takrat zna čudežno uporabljat žlico user posted image  in se celo nahrani do sitega... ampak samo žlico in vilice...noža ji niti pod razno ne zaupam user posted image

mi je pa zanimiv sinko, ki bo btw v sredo star 1 leto user posted image  - žlico že zelo primerno drži in nosi k ustom in to on MORA počet med hranjenjem, čeprav je vse popackano... se mi zdi presenetljivo spreten, ampak glede govora pa mislim, da namerava bit vsaj še eno leto pretežno tiho in namerava očitno še dolgo uporabljat vsemogočno mimiko user posted image  s katero pa doseže vse kar rabi user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2007 13:13:48   
piščanc
naša 6-letnica noža sploh noče uporabljati, še vilica je včasih problem. 2-letnik pa že z nožem reže jabolko, najraje je pa z vilicami - tudi juho user posted image .

matr smo razvajali prvorojence

iz malega zraste veliko

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?