|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj...?
21.7.2007 23:07:32   
Lupita
Lep pozdravček vsem...

Danes sem prebirala tuje forume in članke v zvezi z zanositvijo, nasvete tujih zdravnikov in sem naletela tudi na članke o kvaliteti spremijev in o mnenjih kdaj oziroma kolikokrat user posted image .

Največkrat piše vsak dan (ali vsak drugi dan čez mesec), po možnosti vsako jutro, tisti teden, ko je sluz najbolj mokra...

Je že res, da naj bi spermiji preživeli dosti dlje, ampak sem zasledila podatek, da ima ogromno žensk (pre)kisel pH in da je to velikokrat razlog, da spremiji ne preživijo tako dolgo, kot me mislimo, da preživijo, največkrat le tisti dan.... Ravno tako naj ne bi bil problem kvalitete spremijev, če se user posted image vsak dan...

Zjutraj pa zato, ker naj bi bilo število spermijev ob jutrih največje.

To seveda niso zabetonirane trditve, ampak le razmišljanja v zvezi s tem - nekaj zdravniških nasvetov in nekaj pobrano s forumov - tistih trditev, ki prevladujejo. Mogoče pa bo kateri pomagalo... user posted image Upam, da nisem preveč tople vode odkrivala,.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj...?
21.7.2007 23:57:03   
Anonimen
Vsak nasvet je dobrodošel!user posted image

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2007 9:09:39   
sapi
Veš Lupita to sem se tudi jaz spraševala.... kaj pa če njegovi plavalčki ne preživijo 2, 3 ali 4 dni in bi res morali slončkati vsak dan.... midva sva do sedaj na dva dni ker so kao plavalčki na dva dni bolj kvalitetni... vendar nikoli ne veš..... tako, da je tema oz so članki dobrodošli kot pravi Nati....

Lp,
Sapi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2007 12:18:36   
Lupita
Ja, to je tudi mene mučilo, Sapi,...kaj pa če... no, vsekakor je treba nekaj početi drugače ali bolj pogosto user posted image

Lepo se mejte...pa čim prej user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 12:14:48   
titi3
Mene pa bega dejstvo, da je veliko takih, ki so zanosile takrat, ko so samo enkrat okoli ovulacije. Kaj so takrat spermiji bolj močni, ker so se nabrali in jih mi maratonke porabimo preveč in so manj kakovostni. Jaz skušam sicer vsak drugi dan, ob ovulaciji pa vsaki dan, ampak rezulatov ni. Se poskušala že vse mogoče.

Mislim pa, da si tudi zdravniki niso preveč na jasnem, ker je veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo. Glede kislosti pa sem osebno pričela jest več bazične hrane in uporabljat preveč kislih intimnih mil. Bomo videli.

Lp

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?