Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 12:03:11
|
|
|
|
urška
|
saeco. ima isti renome pri teh apartih kot bosch pri pralnih strojih
|
|
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 12:37:58
|
|
|
|
Jantar
|
Imam aparat od AEG in sem super zadovoljna že kr nekaj let..... Po videzu je dost podoben saeco aparatu...... Bi nalepila slikico,pa je ne znam......
|
|
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 12:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo zdaj če vtipkam saeco v iskalnik na ceneje.si mi samo neke hude mašine od 300€+ ven vrže ... samo pri tem iz mojega linka pa piše Phillips Saeco A katera kaj ve kako je kaj s tem? Je to tudi ok mašina ali raje tistega Boscha kupimo ...
|
|
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 13:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že čisto zmedena sploh ne vem kaj bi izbrala ... zdaj sem zvedela, da je Phillips pred kratkim kupil Saeco ... samo sedaj pa spet ne vem, ali je ta avtomat v drobovju pač neka najbolj osnovna različica Saeca, ali so samo ime dali na Phillipsovo drobovje, da ga lahko dražje prodajo Duš, že vidim, da bomo šli na koncu na an ban pet podgan
|
|
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 13:52:27
|
|
|
|
kalbo
|
Glej, važno je, da ima masivno ročko in da ročko čimhitreje segreje. V drobovju majo pa vsi grelec za vodo in pumpo in nič drugega. Važno je, da prebereš navodila in dobro segreješ aparat in ročko preden greš kuhat kavo in to je to. Men tale de longi skuha super kavo, seveda pa uporabljam Illy. Bolj od znamke aparata je pa važno tudi to, da dobiš občutek koliko stisnit kavo v ročko, da je ravno prav. Pa to, da ga redno čistiš.
|
|
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 15:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Glej, važno je, da ima masivno ročko in da ročko čimhitreje segreje. V drobovju majo pa vsi grelec za vodo in pumpo in nič drugega. Važno je, da prebereš navodila in dobro segreješ aparat in ročko preden greš kuhat kavo in to je to. Men tale de longi skuha super kavo, seveda pa uporabljam Illy. Bolj od znamke aparata je pa važno tudi to, da dobiš občutek koliko stisnit kavo v ročko, da je ravno prav. Pa to, da ga redno čistiš. Hvala za navodila ... jih bom predala naprej Pri nas noben ne mara Illy kave ... sploh obdarovanec prisega na Starbucks kavo ... no danes s soinvestirorji predebatiramo, potem pa v nabavo ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 29.11.2011 15:18:00 >
|
|
|
|
RE: Kavni avtomat - katerega bi izbrale 29.11.2011 19:04:11
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika ali so samo ime dali na Phillipsovo drobovje, da ga lahko dražje prodajo če mene vprašaš, bi ga morali zaradi tega kvečjemu prodajati ceneje. je pa res, da je saeco bolj poznan med "industrijskimi " aparati (po gostilnah jih veliko vidiš), kot med temi za domačo uporabo. prepričana sem, da je saeco sinonim za kakovost, phillips pa...naj gre raje delat likalnike
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?