|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero vzmetnico?
5.12.2007 7:23:23   
bibolina
Zanima me, katere vzmetnice uporabljate in kako ste zadovoljni? Sama se odločam med Dormeom in Lineaflex-om. Dormeo ima kar nekaj različic, pa ne vem, kateri je boljši? Čakam vaše predloge..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero vzmetnico?
5.12.2007 7:29:24   
debeluška
Mi imamo Lineaflex v spalnici in otroški sobi.Nam so super.

Lp

(odgovor članu bibolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2007 8:04:32   
orhideja75
vsekakor je lineaflex boljši. drugače pa na netu malo pobrskaj. toliko je drugih - cenejših in nič slabših od tega lineaflex ali dormea.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu debeluška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2007 8:07:42   
Nika v službi
Mi imamo latex ležišča od Dollarja. Zadovoljni.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2007 8:09:41   
N _ B
Hospital od Mebla

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2007 13:33:20   
cukr07
Midva imava tudi Lineflex in sva zelo zadovoljna.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
9.12.2007 22:41:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 0:09:09   
ellie
Jaz sem ravno v petek naročila Hospital latex od Mebla. Imam zdaj neko vzmetnico z žepkastim jedrom...staro 1 leto...pa še poceni ni bila...ampak mi ne odgovarja. Sem pa tudi razmišljala o dormeu, ampak sem se potem odločila za klasično vzmetenje. Ker mi te vzmetnice, ki se kao oblikujejo po telesu, očitno ne odgovarjajo. Moj user posted image  pa super spi na tisti vzmetnici. Jaz pa sem končno zbrala pogum za nakup nove...je bilo 1 leto neprespanih nočiuser posted image čisto preveč. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 12:11:06   
Anonimen
Mi imamo od Mebla user posted image in je ne zamenjamo je super. Pri tašči sem spala in imajo v vseh spalnicah od Dormeo user posted image ma mi ni všeč .

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2007 15:30:52   
s.
Jaz vem samo, da sem kupila kokosov jogi, ker me matra hrbtneica in mi blazno paše.
Dala sem veliko denarja, ne spomnim pa se več proizvajalaca. Mislim, da je KOSI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2007 21:39:10   
pikecpokec
Midva pa imava Dormeo in sma fuuul super zadovoljna. tko da ko kje drugje spim, me kr vse boli.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2007 21:52:26   
bumerang
Takole po mnenjih drugih glede na cene dobrih vzmetnic kupovat ni najbolj pametno. Bi ti torej priporočala, da se odpraviš v kako trgovino, kjer imajo razstavljene vzmetnice različnih vrst in jih lastnohrbtno sprobaš.
Meni npr. lateks ne ustreza, na vodni postelji bi dobila morsko bolezen, dormeo je navadna spužva, kar pomeni, da avtomatično ni za moj hrbet... meni je ustrezala vzmetnica z žepkanimi vzmetmi in plastjo spominske pene.
Ampak vsak hrbet je drugačen, zato sprobaj!

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2007 22:26:47   
ledenka
kot je rekla bumerang - vzemi si cas in pojdi po trgovinah user posted image  pa naj ti se kak prodajalec razlozi, kaksne so prednosti in slabosti posamezne vzmetnice. midva sva prej imela lateks, pa sem zelo slabo spala na njem... po tednu tekanja po trgovinah sva se odlocila za spominsko peno in je super user posted image  je bila pa kar draga user posted image  no, ampak vsaj spim.

sva malce razmisljala o vodni postelji, pa imava dva macka... saj je jedro zasciteno, ampak res nikol ne ves, ce ne bo prisel s krempeljckom skozi user posted image  se prodajalec je odsvetoval user posted image  

ne vem sicer, od kod si, ampak ce bos gledala v Ljubljani, imajo v Lesnininem centru na Brdu kar veliko izbiro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2007 21:23:56   
emmy
Prej sem imela Lineaflex in sem bila zelo zadovoljna.

Sedaj pa imam že 2 leti vodno posteljo od Lextusa in sem IZREDNO navdušena! Res je odlična tudi za otroke ki uživajo v njej :-)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.12.2007 14:29:59   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mi imamo latex ležišča od Dollarja. Zadovoljni.
Mi žal nismo. S samim ležiščem že, samo nam plesni prevleka. Malemu smo zato kupili dormeo, ki ima odprtino, da vlaga lahko izstopa. S tem nimamo nobenih težav.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2008 10:23:44   
mirabela
Hospital od Mebla  user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2008 11:27:36   
katra55
Midva imava lineaflexuser posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.