Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 16.2.2007 21:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsako, na začetku v majhnih količinah potem pa postopoma več, če ni reakcij na dojenčku.
|
|
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 16.2.2007 22:47:58
|
|
|
|
Katrin
|
Zmerne količine sadja (opazuješ reakcije na dojenčku); jagode (alergije) in agrumi (rdeča ritka) so odsvetovani v času dojenja. lp
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 17.2.2007 8:59:52
|
|
|
|
Clody
|
Jaz pojem ogormno banan in jabolk, kivijev, našijev, malo manj hrušk in sliv(vetrovi),zelo malo pa citrusov, skoraj nič, nič jagod.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2007 10:51:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 17.2.2007 12:48:21
|
|
|
|
Dejča
|
Jedla vse in to v ogromnih količinah (sem obsedenka s sadjem ). Ni bilo nobenih reakcij - če bi bile, pač tistega ne bi jedla.
|
|
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 17.2.2007 15:48:48
|
|
|
|
Baucka
|
Rodila sem aprila in je bila ravno sezona jagod in se nisem mogla upret. Začela sem najprej z tremi in ni blo reakcije in nato vedno več. Potem sem jih jedla v ogromnih količinah, vrtnih in gozdnih,mjam. Po češnjah pa sem opazla, da jo črviči in sem tam pa tam samo kakšno pojedla. Čeprav drugače ni imela težav s krči. Najprej začni z majhnimi količinami in če ni reakcije je vse ok. Še dobro je za da čimveč vitaminov dobiš.
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 17.2.2007 19:18:37
|
|
|
|
livia
|
Pri tem vprašanju je spet 100 teorij. Meni je patronažna rekla, naj nekaj časa na začetku ne jem svežega sadja, ampak samo v kompotu, pa solate tudi ne. In naj po 4 tednih začnem počasi s krhljem jabolka na dan. Pediatrinja me je pa skoraj nadrla,, da zakaj ne jem svežega sadja in solate. Moj nasvet: Jej vse, kar ti paše. Na začetku pa probaj po eno novo sadje na dan, da vidiš, če kaj vpliva na otroka.
|
|
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 17.2.2007 20:27:23
|
|
|
|
eya
|
Jaz edino jagod nisem jedla.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2007 22:44:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero sadje, če dojim? 17.2.2007 23:23:42
|
|
|
|
Princess Mononoke
|
Nam so rekli, da lahko se je vso hrano ki smo jedli v nosečnosti, ker naj bi bil dojenček že navajen na njo iz maternice. Jaz sem se izogibala edino kavi, alkoholu in čokoladi. Sem pa ugotovila da če sem jedla grozdje (kar nisem jedla med nosečnostjo), jo je napenjalo in sem se tega pač malo bolj izogibala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?