|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero revijo naročiti
30.8.2008 13:11:10   
simonamaja
Naslov pove vse. Naši 2 letnici bi radi naročili neko revijo, ker jih obožuje. Ne vem, za katero se naj odločimo. Katera je primerna za tako majhne otroke.
Prosim za nasvet!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero revijo naročiti
30.8.2008 13:17:22   
lojzika
Mi imamo cicido od 2,5 leta naprej

(odgovor članu simonamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2008 14:03:51   
Maleal
A to naročite v vrtcu?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2008 14:08:27   
tažana
jaz ji kupujem Medveda Pu user posted image . mi je zelo simpatična. noter ima 2 kratki zgodbici o medvedu pu-ju. zraven pa je še kakšna pobarvanka, in kakšne igre. (pa še draga ni) user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2008 14:10:30   
Šarki
mi imamo cicido, pa nikakor nisem zadovoljna. smo ga zdej odjavli. slikce nikakor nobeno ne zanimajo, pravljice so karnekaj, edino nalepke so zanimiveuser posted image   glede nalog so mi ringarajine iskrice všečuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2008 15:04:19   
blak
Pikapolonica se mi zdi še nabolj primerna za dvoletnike, saj imaš naloge tipa poveži, poišči, primerjaj, razvrsti po velikosti, barve in seveda kake nalepkice. Tudi Cicido je od 2.leta naprej, ampak se mi zdi preveč zahteven za dvoletnike, bolje za triletnike.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2008 15:09:54   
Pi-kica 1
Pri nas je Cicido najbolj zanimiv in aktualen. Tudi s strokovnega vidika je najbolj priporočljiv

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2008 15:18:11   
Gordana-3
tudi mi imamo cicidoja za 2,5 in 4,5 letnico. naročimo ga individualno, ker se ga ne da preko vrtca. pa ne vem zakaj ... občasno kupimo še revijo barbie, ampak bolj zaradi daril, ki so poleg.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2008 21:45:18   
gg
Zmajček (link http://zmajcek.net/)

Sem ga naročila po priporočilu kolegic in se mi zdi definitivno boljši od Cicidoja, ki ga imamo sicer tudi naročenega v vrtcu. Samo 2-letniki teh revij še ne "izkoristijo" v celoti, nekaj tekstov in nalog je primernih, drugi še ne. Pri nalepkah je treba malo pomagat, ampak je pa idealna aktivnost za deževne dni, ko so otroci bolni... Skratka, priporočam. 

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2008 22:44:11   
SPORTINA
ZMAJČEK!
Ravno danes je prišla že nova ponudba z revijo...punci sta kar zacvilili od veselja...
Mi zelo, zelo zadovoljni!

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2008 10:51:57   
F*R*U
Mi se bomo letos odločili za Zmajčka, sem si naročila ogledni izvod, pa se mi zdi prima revija. Škoda le, da se je v prosti prodaji ne dobi.

Lansko leto smo ji naročili Cicido in Mini moj planet (pa to ni to, sploh m+mini moj planet je 'kr neki' (ne priporočam)

V trgovini pa kdaj kupimo Pikapolonica Igre, pa tudi z neta potegnem veliko nalogic, pobarvank,... Pri nas so te reči zelo aktualne...če pada dež rešuje notri, če sije sonce rešuje na klopci pred hišo

Človek je kot morje, gladino vidiš, globine ne.

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.9.2008 13:35:41   
molah
Pri nas imamo Zmajčka. Smo zelo zadovoljni z njim.

Opazila sem ga pa tudi v prosti prodaji pri nas v Mercator trgovini. To je pa letos očitno novo.

Nihče ni nikoli rekel, da je življenje pravično.

(odgovor članu F*R*U)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2008 19:10:29   
Aja1
A je Zmajček primeren tudi za dve leti starega otroka?

(odgovor članu molah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2008 8:48:28   
k1
mi smo tudi že od lani na reviji zmajček. cicido se mi ni zdel tako zanimiv (sedaj je mala 3,5 let stara).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2008 10:53:42   
honey
Mi smo pa bili včeraj na Bazarju in sem se odločila, da mu bom naročila revijo Trobentica. Dobili smo en izvod in se mi zdi super. Cicido bom pa odjavila, ker mu enostavno ni zanimiv, pa je star 3,5 leta. Tale Trobentica mi je pa zelo všeč. No, pa tudi Srečko in Reksi ni slaba revija, Zmajčka moram pa še počekirat.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?