Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2008 8:44:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 19.5.2008 9:28:01
|
|
|
|
asso
|
Ojla, jaz priporočam baby phone z deck tehnologijo (delujejo digitalno kot mobiteli) in se tako med sabo ne lovijo. Zvok je brez motenj. Medtem ko smo z navadnim analognim včasih imeli šumenje in jok daleč sosedovih otrok. Jaz sem pristala na tem deck (to vem da so Philisovi) zaradi tega, ker sem imela v hiši že enega in da se ne bi lovili med sabo. Ni primerjave, boljše lovi, se lepo sliši... edino cena je malo dražja, ampak raje nekaj za prav, kot nekaj da skoraj ne uporabljam. Lp
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 19.5.2008 9:56:45
|
|
|
|
Anuška79
|
kNOW HOW NAVIHANČEK (se opravičujem za velike črke - nisem imela namena kričatI)
|
|
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 19.5.2008 10:31:09
|
|
|
|
lotty4
|
Nama so vsi odsvetovali navihančka ker sva v bloku in naj bi lovil vse okoli sebe, pa sva probala nekaj drugih, na koncu sva le še probala navihančka in glej ga zlomka. Navihančki res delajo pa še pretirano dragi niso, mislim da celo med cenejšimi, ker nama je prodajalka dala kar nekaj denarja nazaj. V Sonču na Bledu ti ga dajo za sprobat, za dva dni pa če ne dela tko k more ti ga zamenjajo in menjajo tolk časa da je eden dobr.
|
|
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 19.5.2008 11:52:30
|
|
|
|
Emcek
|
Če si pripravljena plačati ok. 100€ ti toplo priporočam Oregon dvosmerni babyphone. Ne samo da je prenos in zvok super- ima tudi funkcijo Walke-talke-ja; tako da lahko dojenčka, če ne moreš takoj skočiti do njega( npr. si na WC-ju) poskušaš pomiriti kar preko njega. Brez problema lahko priklopiš vsaj 2 starševski postaji- se lahko tudi z njima pogovarjaš. Frekvenco pa sam nastavi tako da zaznata starševski postaji samo tvoj babyphone.
|
|
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 19.5.2008 18:43:45
|
|
|
|
Klarita
|
Jaz sem v Hoferju za nekje 35 € kupila Best point, obojestransko varuško in smo zadovoljni. Lahko jo uporabljamo na baterije ali elektriko, kar nam zelo prav pride, da lahko nesemo varuško tudi zraven na vrt, medtem ko malček v hiši spi.
|
|
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 20.5.2008 13:56:30
|
|
|
|
marty7
|
Živjo, ali mi lahko katera pove, kako veste tiste mamice, ki uporabljate navihančka Know How, kdaj se bo baterija izpraznila. Jaz ga tudi imam, vendar me moti to, ker ne vem, koliko časa bo še zdržala. Vem, da ko je prazna gori rdeča lučka. Bojim se predvsem to, da bi se izpraznila ravno v času, ko bi se malček zbudil in ga ne bi slišala. Hvala za odgovore in lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 20.5.2008 14:03:41
|
|
|
|
barby78
|
Jaz uporabljam babyfon,znamke Brevi in sem z njim tud zelo zadovoljna.sicer ni obojestranski,pa saj niti ni potrebe.če se začne jokat,sem itak takoj pri njej.
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 20.5.2008 14:22:38
|
|
|
|
ursalara
|
Know-how sanjavček Sem ga dobila za darilo in je super nimam nobenih pripomb čez njega!
|
|
RE: Katero otroško varuško-baby fon? 20.5.2008 14:33:15
|
|
|
|
Eva*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty7 Živjo, ali mi lahko katera pove, kako veste tiste mamice, ki uporabljate navihančka Know How, kdaj se bo baterija izpraznila. Jaz ga tudi imam, vendar me moti to, ker ne vem, koliko časa bo še zdržala. Vem, da ko je prazna gori rdeča lučka. Bojim se predvsem to, da bi se izpraznila ravno v času, ko bi se malček zbudil in ga ne bi slišala. Hvala za odgovore in lep pozdrav! Mi imamo Avent-ovega in ko se baterija izprazni, začne piskati tako, da ga 100% slišiš. Prav tako pa piska tudi, če druga enato ni priklopljena ali je prazna. Drugače sem pa zadovoljna in imamo takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174181
< Sporočilo je popravil Eva* -- 20.5.2008 14:34:03 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?