|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero mleko enoletniku?
12.9.2006 10:37:16   
ery
Ojla, mene pa zanima katero mleko dajete enoletnikom=?

Ali alpsko 3,5 ali 1,6 ali pomursko ali...?

Kajti nekateri priporaočajo alpsko 3,5, vendar sem pa spte drugje slišala, da sploh ni dobro za otroke. user posted image

Lp, ery
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero mleko enoletniku?
12.9.2006 10:40:41   
Mina1
Definitivno 3,5, pravijo, da je to dobro za male možgančke, ki se še "razvijajo", da rabijo to maščobo.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2006 10:52:50   
srki
Jaz sem mu dajala 1,6, pa ne iz kakšnih "zdravstvenih" razlogov, pač tega sem takrat tudi jaz pila, sedaj pa itak ne mara nobenega. Pa tudi Pomursko je dobro ali pa katerokoli drugo. Vsaj tako je meni rekel dohtar. Alpskega smo pač kupili iz navade.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2006 11:17:45   
Blink1
Alpsko 3.5

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2006 23:01:21   
Anonimen
mercatorjevo 3.5 je naša pila tja do leta in pol ali pa malo več, zdaj smo pa vsi na mercator lahkem 1.6 :)

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 8:06:09   
p&b
naš je star 21 mes.pa mu še vedno kupujem navadno 3.5 mleko,ki mu ga pred uporabo še prekuham in bom to počela še nekaj časa.
Znanec,ki dela v mlekarni mi je svetoval,da se naj kar držim navadnega mleka,ker vsebujejo mleka,ki imajo dolgi rok preveč konzervansov in drugih snovi.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 8:28:55   
ery
No včeraj sem imela Niko pri zdravniku, ker ima vneta ušeska, in sem zdravnico vprašala katero mleko naj bi otroci pili. Je pa rekla, da je najboljše sveže mleko 3,5, ki ga zavreš. Je rekla, kar v steklenici, kakšno Bohinjsko...

Alpsko mleko ima dolgi rok trajanja in sploh ni več podobno mleku. Tako mi je rekla. user posted image

lp

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 10:27:40   
Anonimen
Alpsko mleko bojda ni priporočljivo zaradi UVT obdelave.
No, mi dajemo alpsko 3.5, kdaj pa kdaj pa tudi kupim navadno 3,5.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 10:31:54   
Anonimen
Alpsko 3,5. Polnomastno mora biti, ker otrok potrebuje kalorije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2006 12:25:54   
honey

Od začetka (se pravi pri 6 mes) sem začela z 1,6 mlekom, ker se mi je zdelo 3,5 še premočno. Še pribl. pri 13 mes. je imel po 3,5 mleku drisko, zdaj (17 mes) pa ni več važno, kakšno mleko pije, kupim tistega, ki je v akciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2006 14:27:33   
Maxica
Meni je pediatrinja tudi svetovala navadno, prekuhano mleko 3,5. Alpsko naj ne bi bilo dobro.user posted image  Vendar midva sva se še dolgo dojila, tako da tu pa tam sem mu tudi alpsko dala. Sedaj pa kar je pač doma, na zalogi. Načeloma imamo vedno 1,6, če se spomnim v trgovini, mu pa kupim tudi 3,5.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2006 21:18:14   
spacey
Naš tamali ima rad samo navadno 3,5% (ne prekuhano) od ljubljanskih mlekaren in obvezno mora bit mlačno. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?