Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 12.9.2006 10:40:41
|
|
|
|
Mina1
|
Definitivno 3,5, pravijo, da je to dobro za male možgančke, ki se še "razvijajo", da rabijo to maščobo.
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 12.9.2006 10:52:50
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem mu dajala 1,6, pa ne iz kakšnih "zdravstvenih" razlogov, pač tega sem takrat tudi jaz pila, sedaj pa itak ne mara nobenega. Pa tudi Pomursko je dobro ali pa katerokoli drugo. Vsaj tako je meni rekel dohtar. Alpskega smo pač kupili iz navade.
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 12.9.2006 11:17:45
|
|
|
|
Blink1
|
Alpsko 3.5
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 12.9.2006 23:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mercatorjevo 3.5 je naša pila tja do leta in pol ali pa malo več, zdaj smo pa vsi na mercator lahkem 1.6 :)
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 13.9.2006 8:06:09
|
|
|
|
p&b
|
naš je star 21 mes.pa mu še vedno kupujem navadno 3.5 mleko,ki mu ga pred uporabo še prekuham in bom to počela še nekaj časa. Znanec,ki dela v mlekarni mi je svetoval,da se naj kar držim navadnega mleka,ker vsebujejo mleka,ki imajo dolgi rok preveč konzervansov in drugih snovi.
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 13.9.2006 8:28:55
|
|
|
|
ery
|
No včeraj sem imela Niko pri zdravniku, ker ima vneta ušeska, in sem zdravnico vprašala katero mleko naj bi otroci pili. Je pa rekla, da je najboljše sveže mleko 3,5, ki ga zavreš. Je rekla, kar v steklenici, kakšno Bohinjsko... Alpsko mleko ima dolgi rok trajanja in sploh ni več podobno mleku. Tako mi je rekla. lp
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 13.9.2006 10:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Alpsko mleko bojda ni priporočljivo zaradi UVT obdelave. No, mi dajemo alpsko 3.5, kdaj pa kdaj pa tudi kupim navadno 3,5.
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 13.9.2006 10:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Alpsko 3,5. Polnomastno mora biti, ker otrok potrebuje kalorije.
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 13.9.2006 12:25:54
|
|
|
|
honey
|
Od začetka (se pravi pri 6 mes) sem začela z 1,6 mlekom, ker se mi je zdelo 3,5 še premočno. Še pribl. pri 13 mes. je imel po 3,5 mleku drisko, zdaj (17 mes) pa ni več važno, kakšno mleko pije, kupim tistega, ki je v akciji.
|
|
|
|
RE: Katero mleko enoletniku? 13.9.2006 14:27:33
|
|
|
|
Maxica
|
Meni je pediatrinja tudi svetovala navadno, prekuhano mleko 3,5. Alpsko naj ne bi bilo dobro. Vendar midva sva se še dolgo dojila, tako da tu pa tam sem mu tudi alpsko dala. Sedaj pa kar je pač doma, na zalogi. Načeloma imamo vedno 1,6, če se spomnim v trgovini, mu pa kupim tudi 3,5.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?