Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:20:10
|
|
|
|
Ancy
|
Najboljša je baje Diorjeva (stane okoli 7.000 bivših SIT, nisem je še probala, ker je zame veliko predraga) - zanjo mi je rekla prijateljica, ki je vizažistka in se bolj spozna na te zadeve. Jaz imam čist navadno maksfaktorjevo
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:21:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
Max Factor - Lash lift (volume & lift mascara)
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:23:35
|
|
|
|
Felicity
|
Sama še vedno iščem idealno maskaro, ma do sedaj je žal nisem našla. L'oreal, MaxFactor, Nivea, Deborah, Pupa, Collistar, ... meni ni nič prav ok. Še najboljša mi je bila ena L'orealova, ki je sedaj sploh ni več v prodaji. Vedno pravim da bom poskusila kakšno Diorjevo, Lancomovo ali kaj v tem stilu, pa na koncu vedno kupim kaj cenejšega. Ne vem zakaj Ampak enkrat bom, obljubim.
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:31:39
|
|
|
|
Olivija
|
Jade ali pa Max Factor 2000 Calories, je imel pa res L'oreal eno ful dobro (tanka zlata embalaža), ki je pa ni več. Sem pa probala tudi že Lancome in Christian Dior, pa ni bilo nobenega presunljivega učinka, razen cene, mogoče bom pa še enkrat preizkusila CD.
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:37:22
|
|
|
|
ery
|
iSTO JAZ, KO SEM IMELA mAX fACTOR SO BILE SUPER TREPALNICE, PROTI TEMU KAR IMAM SEDAJ-SEM KUPILA OD lANCOME hYPNOSE, PA MI NI VŠEČ. Joj velike črke. Tko da bom šla nazaj na MF. Od Loreala pa še nisem probala.
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
tud jaz ne najdem neke prave.. Glede na to da imam ful dolge trepalnice si jih itak samo počrnim.. In ravno zato bi potrebovala maskaro, k gre zvečer takoj dol- samo z vodo in ful hitro.. Kak nasvet??
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 12:42:55
|
|
|
|
kaja26
|
Max Factor 2000 Calories že kakih pet let (pa ne eno ampak sem jih že nekajkrar zamenjala-izrabljeno in kupila novo Meni je super
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 13:05:57
|
|
|
|
total
|
Zdaj mam ta novo od Max factorja ,je super maskara res..
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 13:07:57
|
|
|
|
Jacqueline
|
MF- Masterpiece Max - najboljša do sedaj, kar sem jih probala, pa sem jih veliko!!! Mam pa zelo kratke in brezbarve trepalnice
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 14:09:10
|
|
|
|
natasarobi
|
Barbara Bort - dobiš samo v kozmetičnih salonih
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 14:16:20
|
|
|
|
bebica
|
MF -Masterpiece Max - res je dobra
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 14:20:30
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Max Factor 2000 calorie (curved brush). (pa sem probala že svega i svašta.)
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 14:44:43
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz sem pa že več MF maskar sprobala, pa sem bila vedno razočarana. Še vsaka se mi je že takoj na začetku zdela tako izsušena - kot bi bila že nekaj časa rabljena . Pa tudi maskare Nivea, Revlon, Loreal, Artdeco, Manhattan, S-he, Avon, Oriflame, Collistar sem že sprobala, pa so bolj tako - ali zlepijo trepalnice, ali se ful hitro posušijo, ali se po nanosu razmažejo.
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 14:52:46
|
|
|
|
natasarobi
|
ojla! blue sky - če te zanima, lahko ličila od Barbare Bort dobiš v e-trgovini (pojdi na www.lepotainstil.net) - sem se zdela spomnila
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 15:06:12
|
|
|
|
elizabeta p
|
Ta nova masterpiece od MF.
|
|
|
|
RE: Katero maskaro uporabljate? 21.6.2007 15:10:18
|
|
|
|
princes
|
Blue sky Jaz sem tudi iskala maskare, dokler nisem probala YSL za volumen, taka zlata je.. In zasluži oceno 10 med vsemi maskarami, res je vredna svojega denarja..Probaj, ne bo ti žal..Nobena Dior, Lancome, se ne more primerjat..Od takrat še nisem kupila nobene druge, imam jo že 5 let, in mi je res dobra.. Všeč mi je tudi zaradi barve, ker je čisto črna, in res poudari trepalnice.. Upam, da bo nakup uspel.. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.