Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 10:14:56
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Olje nivea za suho in občutljivo kožo
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 10:25:38
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem uporabljala Vichyjevo - niti ene najmanjše strijice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2006 10:36:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 10:40:21
|
|
|
|
rikica
|
Jaz sem uporabljala nivejino otroško olje.Je pa tudi od kože dosti odvisno ali dobiš strije ali ne.Lp
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 10:42:47
|
|
|
|
jerneja
|
jaz uporabljam kremo oz. maslo od L`occitane, sem pa v DM-u kupila kremo sanosan in je tudi ok.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 10:47:01
|
|
|
|
shooo
|
iz zaupnih virov vem da so pri afroditi pripravljali novo kremo proti strijam. bolj emulzijska in kar je najbolj pomembno ne smrdi tako .ne vem ce je ze v prodaji!!! jaz vseskozi urabljam afroditino madljevo olje, se najboljse ce se da kupiti 500 ml. sicer vem da so v dm majhna pakiranja. sicer se uporablja za odstranjevanje make upa.za elasticnost koze odliccno!!!! jaz sem se zacela z njim mazati ze pred nosecnostjo in sedaj nimam niti ene strije (a poglej avatar kaksen trebuh!!!!sem pa v 38 tednu). ne vem ce je to odvisno samo od mazanja ampka se splača probati. p.s. jaz si v mandljevo lje dodam se nakaj olja žitnih kalčkov (ta pa smrdi). se tudi dobijo v trgovinah. lp
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 11:15:00
|
|
|
|
mojsoncek
|
jaz sem v DM-u kupila kremo proti strijam od Chicco-ta, imajo celo kolekcijo za cas nosecnosti in po porodu. Mazati sem se zacela proti koncu tretjega meseca, obcutek na kozi je dober pa tudi kaksnega neprijetnega vonja nima. Kaksen bo pa koncni rezultat bomo pa se videli ...
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 11:18:25
|
|
|
|
beba76
|
V vsaki nosečnosti Afrodito (3x), pa sem brez strij.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 11:18:45
|
|
|
|
neja
|
Jaz sem v prvi nosečnosti uporabljala sanosan in nisem imela niti ene strije, sedaj uporabljam isto, le da je ta krema sedaj malo drugače sestgavljena - ne vsebuje več olivnega olja. No, bomo videli kako bo. Je pa res, da je najbolj odvisno od kože same. LP
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 11:29:01
|
|
|
|
Meggy
|
Jaz sem uporabljala od firme Amai kremo proti strijam pa mi je pomagala.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 12:02:18
|
|
|
|
dory
|
Kot so ti ze punce povedale, ce nimas dovolj prozne koze, ti tud najdrazje ne bodo pomagale...zato zadosca navadno otrosko olje, ki v primeru, da bos podvrzena strijam, stanje ublazi... Jst sem se mazala na zacetku z razmim kremam, neki casa sem prisegala na vichy na koncu pa samo se na otrosko olje...k sreci nobene strije nikjer...je pa res, da se nisem tko hudo zredila in da je bil tudi trebuh res majhen ...kot tud tamal :(
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 12:33:06
|
|
|
|
planinc1978
|
Moja sestra je uporabljala Vichy-jevo in je brez strij, je pa ful nagnjena k njim. Jaz sem v 17t in ravno tako uporabljam Vichy, rezultate bomo pa videli.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 14:43:58
|
|
|
|
rija
|
Vichy - nobene strije.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 15:00:07
|
|
|
|
spacey
|
Najprej otroško olje, a so se mi pojavile strije in to po rebrih. POtem sem se pa začela mazati s Chicco-tovo kremo in so vse zginile. :)
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 11.1.2006 20:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Za trebuh, prsa in strije sem uporaljala Chicoo kremo(dobi se v BC ali DM) je pa v marelčni embalaži. Jaz sem imela lepšo kožo po tej kremi, kot kdajkoli prej!!!
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 12.1.2006 8:40:00
|
|
|
|
jerneja
|
ali se mažete samo zvečer ali tudi zjutraj? lp
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 12.1.2006 9:02:34
|
|
|
|
Barbs
|
Jaz pa vem za eno naravno in neštetokrat preizkušeno"mazilo" za lepo kožo na nosečniškem trebuščku Pa ne povem, ker boste rekli, da sem vulgarna.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 12.1.2006 10:12:52
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz sem celo nosečnost uporabljala Afrodita kremo, mandeljevo (mislim, da ni posebej proti strijam), se je odlično obnesla. NImam niti ene strije.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 12.1.2006 10:37:02
|
|
|
|
mucica1
|
Trenutno sem v 32 tednu in že od zaćetka uporabljam mandljevo olje. Zaenkrat po trebuščku nimam niti ene strije, sem se pa pozabila mazati po tazadnji (se pač ne morem več obrnit kot v nenosečem stanju, da bi pogledala, kaj se tam dogaja) in sem opazila dve striji. Zdaj se mažem tudi po ritki in moram rečt, da se ni pojavila nobena strija več, res pa tudi nobena od dveh ni izginila. LP,
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 12.1.2006 10:43:41
|
|
|
|
karin412
|
Jaz uporabljam Weleda olje proti strijam, že tretjo flaško. Meni je všeč, ker ima naraven vonj, vsebuje le naravne sestavine in eterična olja. Strij nisem dobila, mažem se pa ali sama, ali pa me partner, še posebej pomaga po stegnih, ker ima močnejše roke! Je fajn tudi zaradi celulita. Mažem se samo zvečer.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 12.1.2006 11:04:34
|
|
|
|
MarijaPo
|
jaz tud weleda - sem jo v popku kupila in zaenkrat se nimam strij, sam imam se bolj majhen trebuscek moja mama ima ful strij na trebuhu, tko da jih bom po moje tud jaz imela (sem skoraj kopija moje mame)
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 13.1.2006 10:43:49
|
|
|
|
gaja9
|
Jaz uporabljam Aventovo vlažilno kremo proti strijam in pa navadno "no name" mandljevo olje. Kremo uporabljam na trebuhu, prsih, zadnjici in stegnih, mandljevo olje pa po rokah in spodnjem delu nog, da nimam tako suhe kože. Vedno se namažem po tuširanju na še rahlo vlažno kožo. Za Aventovo vlažilno kremo sem se odločila, ker mi zelo lepo diši poleg tega pa še malo hladi.
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 13.1.2006 12:22:06
|
|
|
|
saraja
|
Kdaj ste se začele mazati, v katerem tednu?
|
|
|
|
RE: Katero kremo proti strijam? 18.1.2006 13:26:29
|
|
|
|
mare2006
|
Jaz sem začela vporabljati kreme oz. spreje takoj ko sem zvedela da sem noseča. Kupila sem si v DM-u Aventov sprej proti strijam, ki vsebuje izvlečke morskih alg in citrusov, zdaj trenutno koristim Aventovo kremo, ker je bolj mastna. Oba izdelka sta enkratna.....dobila sta tudi nekatere nagrade. Tudi jaz sem nagrajena....brez strij. Odvisno je tudi kako si pred nosečnostjo skrbela za svojo kožo, pa še to da se ne zrediš naenkrat.
|
|
|
Vrtectojeto1Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?da (velja za Ljubljano) (
16%)
ne (velja za Ljubljano) (
4%)
da (velja za ostale občine) (
35%)
ne (velja za ostale občine) (
11%)
ga nisem iskal-a (
34%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!