|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero kliniko izbrati?
11.2.2007 16:14:33   
sayuri
Zanima me, na podlagi česa ste se odločili, na katero kliniko boste poklicali za umetno oploditev?

Je tako svetoval ginekolog?user posted image
Je odtehtala bližihna bolnišnice?user posted image
So tako svetovaili prijatelji, ki že imajo izkušnje?user posted image

Res me zanima, kaj je najbolj odtehtalo vašo odločitevuser posted image

Midva se namreč nekako morava odločiti. Najbližja nama je LJ, ginekologa imam v PO, priporočena pa nama je bila kinika v MB.user posted image Vem, da bo odličitev najina, samo vseeno...

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 12.2.2007 0:22:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero kliniko izbrati?
12.2.2007 8:36:19   
leli
V Mariboru so super samo čakalne dobe pa ubijajo.Malo povprašaj za Postojno

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 11:10:11   
Sulfinija
Po mojem mnenju in mišljenju ti je najbolje izbrati kliniko,ki vama je najbolj blizu.Ker ko si enkrat v postopku in moreš skoraj vsaki drugi dan na kliniko,te pot zelo izčrpa zraven teh močnih hormov.Sama se vozim v MB 60km tja in 60km nazaj skupno torej 120km.Mene zna pot lepo izčrpati.V MB je vse lepo in prav vendar ko leto dni dni čakaš na en postopek pa te volja do vsega tega mine no.Pa obračun potnih se obračunajo ti jih do kliniki,ki ti je najbolj bližje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2007 10:06:25   
tosja
Sem iz Mb, tako da nisem razmišljala, da bi šla drugam user posted image
Sem pa zelooooooooooooooo zadovoljna z izbiro in z G user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Glede na to, da daš velik preiskav skoz, pa UZ, ki so pogosti, bi te vožnja verjetno kar utrujala user posted image

Razmisli, pobrskaj mal po netu, poglej uspešnost posameznih klinik, čakalne dobe.... in se odloči-ta! user posted image

Želim ti dobro izbiro in seveda, da zagledaš user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2007 15:44:18   
monikap
Živijo jaz sem se odločila za MB ker mi je tako svetoval moj G in sem zelo zadovoljna vsi so zelo prijazni.upam da nam vsem skupaj čimprej uspe dobiti svojo user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 16:27:50   
caillou
Najboljše da greste tja, kjer imate osebnega ginekologa. Jaz bi šla takrat tudi v Ameriko peš po otroka, če bi bilo treba.

Želim Vam veliko sreče.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?