Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero kliniko izbrati? 12.2.2007 8:36:19
|
|
|
|
leli
|
V Mariboru so super samo čakalne dobe pa ubijajo.Malo povprašaj za Postojno
|
|
|
|
RE: Katero kliniko izbrati? 12.2.2007 11:10:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Po mojem mnenju in mišljenju ti je najbolje izbrati kliniko,ki vama je najbolj blizu.Ker ko si enkrat v postopku in moreš skoraj vsaki drugi dan na kliniko,te pot zelo izčrpa zraven teh močnih hormov.Sama se vozim v MB 60km tja in 60km nazaj skupno torej 120km.Mene zna pot lepo izčrpati.V MB je vse lepo in prav vendar ko leto dni dni čakaš na en postopek pa te volja do vsega tega mine no.Pa obračun potnih se obračunajo ti jih do kliniki,ki ti je najbolj bližje. LP Mojca
|
|
RE: Katero kliniko izbrati? 17.2.2007 10:06:25
|
|
|
|
tosja
|
Sem iz Mb, tako da nisem razmišljala, da bi šla drugam Sem pa zelooooooooooooooo zadovoljna z izbiro in z G Glede na to, da daš velik preiskav skoz, pa UZ, ki so pogosti, bi te vožnja verjetno kar utrujala Razmisli, pobrskaj mal po netu, poglej uspešnost posameznih klinik, čakalne dobe.... in se odloči-ta! Želim ti dobro izbiro in seveda, da zagledaš
|
|
RE: Katero kliniko izbrati? 17.2.2007 15:44:18
|
|
|
|
monikap
|
Živijo jaz sem se odločila za MB ker mi je tako svetoval moj G in sem zelo zadovoljna vsi so zelo prijazni.upam da nam vsem skupaj čimprej uspe dobiti svojo .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?