Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 11.2.2009 23:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem zakaj, ampak v trenutku sem pomislila na Viktorijo (Viki) in na Tima. Neli mi je pa tudi fletno ime .
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 11.2.2009 23:40:06
|
|
|
|
juniorka
|
poznam par z Anel drugače pa se meni ne zdi, da bi moralo nekaj pasat zravn, daš pač kar se ti zdi primerno za otroka
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 11.2.2009 23:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A nisi ti to o imenu tukaj ze lani pisala....sem bila takrat noseca in mi je bilo Neli tako zelo vsec. Jaz sem rekla,da ce bi imela dvojcka bi bila Neli in Tobi.
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 8:23:38
|
|
|
|
Jatek
|
Tobi je od moje sestrične pes,
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 8:29:32
|
|
|
|
memole80
|
Wow, na zanimiv način sta izbrala ime. Midva sva imela ime izbrano še preden sem zanosila. Ma Neli je zelo lepo ime, tako da vse paše zraven...seveda kakšno bolj kratko ime. Neli in Lea Neli in Nika Neli in Maša Neli in Teja Neli in Zala Neli in Enej Neli in Jan Neli in Lukas Neli in Tadej Neli in Mitja Kaj pa jaz vem...jaz se ne bi vedla odločit!
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 8:51:09
|
|
|
|
nuala
|
Meni pase Lili. Pa Mark.
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 8:58:17
|
|
|
|
sasonka
|
Neli in Loti Neli in Nejc
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 9:07:09
|
|
|
|
bamoocham
|
Neli in Rok Neli in Žana
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 9:11:17
|
|
|
|
livia
|
Mi imamo tudi Neli. Škoda, ker jih je vedno več. Meni je ime ful lepo in unikatno, pa še naši punci zelo paše, ker je bolj mirne in nežne sorte. V drugo imamo Vito. Je blo res težko najdet nekaj neutralnega, da paše zraven, pa da je vseeno nekaj posebnega. In tudi to ime naši drugi super paše, saj je polna življenja, non stop se smeji, pa same neumnosti ji gredo po glavi. Pravi gaunar. Veliko sreče pri izbiri.
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 9:12:21
|
|
|
|
muška
|
glede na to, da Neli ni ravno vsakdanje ime , bi bilo Ok, če bi tudi v drugo izbrala takšno. Ko sem prebirala predloge predhodnic, mi je najbolj ostalo v spominu ime Loti. Moja asociacija, ko sem prebrala naslov pa je bila takoj : Neli in Eli za fantka pa ne vem , sem imela 2x težave , tako da če bi še 1x zanosila in spet rodila fantka, moj bog nimam pojma kdaj bi dobil ime . Že ta dva sta ga dobila šele drugi dan
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 9:59:55
|
|
|
|
puncica
|
ne vem kaj mate s tem da paše skupaj, pač daš imel ki ti je všeč in je to to, ne vem zakaj bi eno ime bolj pasal zraven kot drugo, pa sej sta to brat in sestra dva različna človeka in ne bosta vse življenje skupaj.
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 11:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jatek Tobi je od moje sestrične pes, Ja in?
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 15:55:17
|
|
|
|
memole80
|
Kaj pa Neli in Eva/Ela ali Neli in Erik/Maj?
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 12.2.2009 21:54:37
|
|
|
|
*daša*
|
Neli in Leni
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 11:09:51
|
|
|
|
*daša*
|
Neli in Noel
< Sporočilo je popravil *daša* -- 13.2.2009 11:10:05 >
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 14:40:51
|
|
|
|
rija
|
če bi moglo že "res" pasati skupaj, sicer ne vem zakaj že Neli in Kati Obe imeni sta mi zelo všeč
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 19:20:31
|
|
|
|
Sisy
|
...ena od mojih so-čvekic na avgustovkah ima punčko Neli....sedaj je rodila še eno punčko in ji dala ime Kristi...Meni se zdi to fenomenalna kombinacija
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 19:40:33
|
|
|
|
gamini
|
Neli in Leni
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 19:46:04
|
|
|
|
Mišni
|
Loti
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 20:33:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli Nisem še zaenkrat noseča v drugo.Imam pa 2-letno punčko Neli...ki je dobila na zelo zanimiv način ime....Najprej je to,da nisem vedela za spol,drugo je to da s partnerjem nisva imela izbranih imen... -Ko sem se vsedla v avto na poti v porodnišnico,sva z mojim slišala eno obem lepo pesem od Nelly Fortado...pa je rekel...naj bo Neli.In res,rodilase je Neli...zdaj pa kakšen krat razmišljam katero ime,za oba spola paše zraven... Kako ti je pa to ratalo, da nisi imela izbrano? Jaz sem bila tri mesece pred porodom že prav panična, da še nimava imena Sedaj še pa nisi noseča, pa ga že iščeš Sicer pa sta mi všeč predloga od Nuale
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 20:35:44
|
|
|
|
slovenka
|
To glede pasat skupaj ali ne - meni je fajn, če pašeta imeni skupaj, ne recimo, da ima ena ime Neža, druga pa Jessica... Se mi zdi, da kaže na enodločen karakter staršev. Sicer pa tudi ni fajn, če sta imeni preveč podobni - Neli in Eli recimo. To je potem pravi šment. Midve s sestro imava imeni na isto črko, pa so že ful zamenjevali v žlahti, pa razen prve črke imeni sploh nista podobni. Malo je na prakso tudi treba gledat.
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 20:40:21
|
|
|
|
eva1
|
Jaz imam doma Luka in Aljo...če bomo kdaj imeli še kakšnega bo Neli in Aleks
|
|
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 20:41:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Jaz imam doma Luka in Aljo...če bomo kdaj imeli še kakšnega bo Neli in Aleks eva1 - to sta pa že dva, ne kakšen
|
|
RE: Katero ime paše zraven Neli? 13.2.2009 20:44:41
|
|
|
|
eva1
|
No ja...dej nehi ..imam pa za vsak slučaj že zbrana imena, če bom slučajno še kdaj ...hahha..sej zbral jih je pa Luka, k smo se 1x neki hecali..pa sta tudi meni imena ful všeč..pa sem rekla, no če bomo imeli še kakšnega otročka, ga bomo tako poimenovali
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?