|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero igračo izbrati za 5 letnika?
25.11.2011 18:31:22   
dayya
Verjetno bo to prišlo prav še kateri drugi ne samo meni user posted image user posted image
Zanima me kaj izbrati za 5 let starega otroka v decembru (Miklavž, Božiček, Dedek maraz ni važno za kdaj)

Najbolj me zanimajo kake miselne igra ali kako se jim že reče, človek ne jezi se, spomin, domino, konjske dirke vse to imamo doma, pa bi radi kaj boljšega ... ker pa je po trgovinah kar velik izbor tega res ne vem kaj je tisto dobro pravo, da ne kupin neki kar se po potem izkazalo za brez veze.

Zanimiva se mi zdi tudi ta igrača

http://www.haba.de/haba/themenweltkategorie.htm?c=TW_P_KugelbahnGrund_BausteineKugelbahn&hk=HK_P_BausteineKugelbahn&rk=Produkte

Smo enkrat to videli na enem sejmu, vendar tega moraš kupiti kar dva kompleta če želiš da stvar pride do pravega efekta drugače je vse premalo in nima veze ..............      mogoče katera ve za kaj podobnega??????????? Nasploh me res zamima kaj boste kupovale našim že zelo bistrim glavcam user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero igračo izbrati za 5 letnika?
25.11.2011 20:16:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: dayya

Najbolj me zanimajo kake miselne igra

Od miselnih iger se meni fuuuul dopadejo Think fun (imajo v Pikapolonici, Intersparu,...).
Večinoma so sicer deklarirane kot 8 to adult, ampak imajo tudi za mlajše otroke.
http://www.thinkfun.com/ - poglej po starostnih skupinah.
Vseh ni pri nas za dobit, je pa
Rush hour junior,
Hoppers,
ena je kot soduku, vendar zlagaš slikice

Štos je v tem, da so not kartice različnih zahtevnosti. Moj zdaj 6-letnik komot reši Begginer stopnjo pri veliko teh igrah, čeprav so 8+. Pa te igrače so večne (vsaj pri meni, ki sem ljubitelj logike in podobnega user posted image )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.11.2011 12:07:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.11.2011 12:13:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.11.2011 14:06:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2011 17:26:02   
kajalin*
activity se mi zdi super, kar se tiče pa enkr in domin, je pa naša že prej obvladala,pri 3 l je že pisala in brala in mislim, je čedalje več njej podobnih otrok.Zdaj je stara 6 in z nami gra activity za odrasle- pa čeprav se vsi mal lovimo,igramo v parih.

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2011 20:58:45   
benika
pri 3 l je že pisala in brala
,

Mali genijuser posted image .

Pri nas je bil aktualen Activity, pa Monopoly junior, pa navadne remi karte (se igramo vojno), Enka, Človek ne jezi se, pa obvezno Legice.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2011 13:07:31   
nusi
a ima katera tole?
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/druzabne-igre-sestavljanke-karte/poucne-igre/igra-miselni-gordijski-vozel/068210019275068219

sicer piše od 8 let naprej, ampak a je katera pri mlajših uporabila?

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2011 15:23:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

a ima katera tole?
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/druzabne-igre-sestavljanke-karte/poucne-igre/igra-miselni-gordijski-vozel/068210019275068219

sicer piše od 8 let naprej, ampak a je katera pri mlajših uporabila?

Imam jaz tole... zase user posted image  Je res gordijski. Ne bi jaz malemu otroku tega dajala, ker bi znal morda eno ploščico sem in tja premikat, dalje pa ne bi prišel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2011 20:59:07   
dayya
Activity od 4 let dalje - mi lahko kdo opiše kaj točno se tu dela? Ali je to to da se tu opisuje in riše osebe?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.11.2011 21:13:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dayya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?