Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 19:23:24
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ojla. Jaz kdaj dodam zvečer,in imam novalac.Moj ga fajn prenaša.Drugega nikoli nisem kupila,tako,da za druge ne vem.Mi smo zadovoljni z Novalacom. Tudi cenovno ne vem kako je z drugimi.Nočna formula novalaca je okoli 8,5 evra. LP.
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 19:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam Aptamil 1 in sem zadovoljna, tega so imeli za dodajanje že v porodnišnici in ker ga je tam dobro prenesel nisem niti sprobavala drugega. Ima pa Aptamil (oz Milupa) velik asortiman mleka za alrgike, za polivanje, za boljšo prebavo itd. in dobi se ga praktično v vsaki bolje založeni samopostrežni.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 20:18:17
|
|
|
|
mišk
|
Prva dva meseca sem uporabljala Novalac. Po njem je zelo na trdo kakala, zato sem za hec poizkusila Bebo od Nestleja, pa se je blato takoj znormaliziralo. Nekje istočasno so se končali tudi krči! Ne vem pa, če zaradi menjave mleka? Uporabljala pa sem prej predvsem Novalac proti kolekom. Cene: Novalac navadni 400g: 7,5 evra Novalac AC 400g: okol 9 evrov Novalac proti zaprtju 400g: okol 11 evrov Beba1 800g: od 10 do 12 evrov, odvisno od trgovine
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 21:00:12
|
|
|
|
bsasab
|
Jaz dojim in dodajam. Dodajam pa Novalac, sem ga ze v porodnisnici dodajala pa ji je pasal, zato vstrajam pr njem. Sem pa zadnjic probala tudi z Aptimilom, pa ga niti pozirek ni hotela naredit, tako da bomo kar ostali na Novalacu. Kaka normalno, tudi hudih krckov do sedaj nismo imeli, tako da.... Mogoce je res drazji kot ostali, sam ce ji pase, se mi teh par evrov sploh ne pozna... Pa dober tek!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 21:09:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 21:34:49
|
|
|
|
lex
|
Aptamil, ker so ga imeli že v porodnišnici
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 21:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vprašala v porodnišnici, katerega sem mu dajala (njihovega) in sem potem kupila tistega.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 21:36:46
|
|
|
|
december06
|
Mi smo pa začeli z Aptamilom, ker ga je pil že v bolnici, pa je imel tako grozne krče in smo prešli na Novalac proti krčem in je bilo super. Edino ga je začel zapirat, pa so se tudi krči nehali. Mogoče je povezava. Zdaj imamo Novalac priti zaprtju, saj je trdo kakal tudi po navadnem.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 21:37:43
|
|
|
|
december06
|
Sem pozabla dodati, da so cene Novalaca tudi v lekarni drugačne. Na obali so nižje, ker imajo menda za otroške zadeve nižjo maržo.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 6.1.2008 22:58:54
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29 Nočna formula novalaca je okoli 8,5 evra. 8,5? Jaz plačam za 1 škatlo NF nekaj čež 9 EUR. jao..... Zgleda, da si že v vsaki lekarni zmišljujejo cene. Ja, mi smo tudi pribali z Novalacom in ostali tu. Jamo pa 1 in NF. Drugega mleka nismo probali. Jaz sem zadovoljna, čeprav je malo dragi.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 7.1.2008 12:22:34
|
|
|
|
Mat3ja22
|
tudi jaz uporabljam Novalak, sicer mi dam samo en obrok zvećer. na začetku sem uporabljala NF (pri nas v lekarni je skoraj 10evr , tko da se lekarne res zmišljujejo ), sedaj pa imam 1, ker mi ni po NF nič dalj spal. to mleko tudi dobro prenaša. moram pa reči, da sem mu vmes 1x dala Aptamil, ker sem videla da je cenovno ugodnejši, pa je vsega zbruhal in to v loku po 5 min. tko da ostajam na Novalaku
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 7.1.2008 20:51:37
|
|
|
|
kristinaj
|
mi smo od začetka na aptamilu in nimam pripomb, do sedaj, stari smo 9m nismo imeli nobene težave povezane z mlekom. kupujem ga pa v baby centru, kakšenkrat v lekarni.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 8.1.2008 10:54:51
|
|
|
|
jaša2
|
jaz sem ji najprej dajala Hipp, potem pa sem prešla na Novalac, ker je dosti bolj okusen - še meni, ko sem probala. kak naj rečem,...tak "nežen" je, da te kar "boža" po grlu...
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 8.1.2008 12:42:37
|
|
|
|
januskica
|
mi smo imeli najprej Aptamil ... vendar je imela ful krče po njem ... in smo prešli na Hipp ... in ni bilo več težav.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko? 8.1.2008 13:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker so Tjaši že v porodnišnici dodajali Aptamil, sem ga tudi na začetku kupila, vendar jo je čisto zaprlo, veliko je polivala po njem, potem sem kupila Novalac in sem ful zadovoljna . Je pa odvisno od otročka, nekateri prenašajo bolje Aptami, drugi Novala, tretji pa spet kaj drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?