Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero šolsko torbo kupit? 6.5.2010 19:50:37
|
|
|
|
Tejči
|
Kupi takšno, da boš jo TI lahko nosila Ne vem zakaj komplicirat..kompliciraj kasneje, ko bo otrok sam nosil torbo v šolo in iz nje.
|
|
|
|
RE: Katero šolsko torbo kupit? 6.5.2010 19:50:45
|
|
|
|
sanasan
|
nam so rekli, da bodo domov nosili nič oziroma minimalno ter da je dovolj manjši nahrbtnik...jaz ji zaenkrat ne bom še kupovala torbe oziroma si je lani na počitnicah sama za v šolo izbrala en nahrbtnik, ki ga sedaj pridno čuva ti nisem nič pomagala, a ne
|
|
RE: Katero šolsko torbo kupit? 6.5.2010 19:51:42
|
|
|
|
sanasan
|
Kupi takšno, da boš jo TI lahko nosila Ne vem zakaj komplicirat..kompliciraj kasneje, ko bo otrok sam nosil torbo v šolo in iz nje. evo, meni se tudi zdi tako!
|
|
RE: Katero šolsko torbo kupit? 6.5.2010 21:08:49
|
|
|
|
Janya
|
Mi smo v prvem razredu in res med tednom ne nosijo stvari domov. Razen v petek ko priromajo domov vse knjige in zvezki in delovni zvezki in v ponedeljek nazaj v šolo, tako da bi jaz rekla da rabi eno močnejšo torbo, sicer ji lahko ostane za drugi razred ker se znuca pa res ne. Tako da sem jaz gledala da bo dovolj velika tudi za drugi razred.
|
|
|
|
RE: Katero šolsko torbo kupit? 21.5.2010 21:07:08
|
|
|
|
katjandraž
|
V BTC imaš outlet od Samsonita. Mi smo jo kupili tam in povedali, da imamo eno suho južino doma, tako da naj nam pove, katera je najlažja. Smo bili zelo zadovoljni z izbiro, tudi letos v 2. r. jo še ima, najverjetneje jo bo imel tudi v 3. Tudi cena je bila nižja kot drugod. Še to, računaj na to, da bo moral prazno torbico nositi vsa dan domov, da se kao navadi. Nisem sicer čist zihr, a je to praksa cele šole al sam naše učiteljice, ampak mogoče naša ne gre z otroki v 3.r. in bo imel tvoj isto. Če še kaj rabiš, pa sporoči.
< Sporočilo je popravil katjandraž -- 21.5.2010 21:09:14 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?