Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri vrtec v bližini oz. okolici Brezovice??? 20.10.2004 11:04:48
|
|
|
|
VALENTY
|
Kaj pa vrtec Log?Naša je bla 1 leto tam,pa je full OK.Drugač so pa vsi Brezovški vrtci o.k.-iz lastnih izkušenj.Dragomer je baje res pod kritko.Če boš dubla kje frej (Log,Brezovca,VN.Gorice,Not.GOrice ali Podpeč) ne bo ti žal!!!!!!!!!
|
|
|
|
Kateri vrtec v bližini oz. okolici Brezovice??? 20.10.2004 20:07:25
|
|
|
|
Mimi*
|
Jaz sem mojo vpisala v vrtec Kozarje,ker je cel dan odprt,ampak je baje gužva. Vpisala sem jo avgusta,da bi začela hoditi v jasli aprila 05. Bomo videli,kaj bo. Lp
|
|
|
|
Kateri vrtec v bližini oz. okolici Brezovice??? 26.10.2004 13:34:24
|
|
|
|
Lidija
|
Moja svakinja vozi v Vnanje gorice in je zelo zadovoljna. (v Notranjih goricah je vrtec šele od starosti 3 let dalje)
|
|
|
|
Kateri vrtec v bližini oz. okolici Brezovice??? 27.10.2004 14:51:42
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kaj ni na Viču brez težav dobiti prostor? V Vnanjih goricah imajo prednost domačini,ker pokriva preveliko območje. Naša Kristina je prijavljene v Vnanjih goricah,oddala sem prošnjo že v juniju,v vrtec gre šele septembra 05 in še v službi moram dobiti potrdilo,da imam izmensko delo.Tako,da ni preveč enostavno. Kot mi je znano si že kar malo pozna če želiš da bo s marcem 05 v vrtcu. Uspešno rešitev! :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?