Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri voziček kupiti za mali avto 2.3.2015 18:07:26
|
|
|
|
rakica82
|
Mi imamo Easy walker, ko sva kupovala voziček sva imela clitoa in sva gledala ravno to kar omenjaš, gre lepo v prtljažni, eno kolo moreš dat dol, kar ni noben problem , ni težek, jaz sem ga lahko sama zložila. Vozimo se pa povsod, meni je super za vse terene, in je kvaliteten, zdej bomo notri vozili že tretjega otroka.
|
|
RE: Kateri voziček kupiti za mali avto 2.3.2015 19:09:17
|
|
|
|
Shana86
|
Živjo, mi imamo gt3. Je super voziček, ampak težek za dvigat čez tisti rob prtljažnika majhnih avtov. Ga pa brez snemanja koles spravim v peugeot 208. Ampak če hočeš imet trikolesnega terenca, teža pač paše zraven... tako da malo premisli. Če ga boš v avto dajala 1x tedensko, je super, če pa 2x dnevno (kot jaz)... Baby boom sva šla parkrat gledat, je manjši in lažji, ampak nama ni bil všeč material in lupinica in pač polovični ceni glede na gt3 polovična kvaliteta, tega se ne da spregledat. Je pa sicer soliden voziček. Maxi cosi pa je menda še težji in večji kot gt3 - ne dam roke v ogenj, govorim iz izkušenj kolegice, ki ga ima. Lepo vozičkaj
|
|
RE: Kateri voziček kupiti za mali avto 2.3.2015 19:36:47
|
|
|
|
malaMravljica
|
jaz man tudi majhen avto in sem rabla vozicek, da bo sel notri. Ni na tvojem seznamu, je bil pa super za mali prtljaznik, celo izbirala sem kako ga dam notri, je slo na ene 3 razlicne nacine. Bugaboo cameleon. Pa se zelo fajn vozek je bil. Je pa 4 kolesnik.
|
|
|
|
RE: Kateri voziček kupiti za mali avto 2.3.2015 21:13:11
|
|
|
|
condfa8h
|
Mi smo kupili quinny zapp extra, ,sicer ga bomo meli namesto marele, ampak se da gor lupinica montirat in vrjetno tudi kosara. Nismo ga pa se sprobali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?