zaspancek1
|
Sicer sem imela Muro 4, s katerim sem bila zelo zadovoljna - velika kolesa, sprednja vrtljiva za 360 stopinj, se popolnoma poleže (ker nisem hotela trde košare), sedež se lahko obrne, strehica velika, da ni bilo potrebe po kakšnem peppenyju, nanj je možno montirati lupinico (pri prvem super uporabno in uporabljeno), teren premaga res slab (neutrjen makedam, velike višinske razlike,...) - skratka res robusten in dober terenec - po dveh otrocih je še vedno zelo dobro ohranjen. Motilo pa me je (vedno bolj) dejstvo, da je to pač res terenec - glomazen. Sicer je zlaganje res super enostavno, pa vseeno zasede precej prostora), največji minus pa je pri čisto vseh terencih teža! Zato pa potem več kot 90 % uporabnic kmalu kupi še kakšno marelo za v avto. Skratka - če bi danes kupovala, bi kupila kaj manj terenskega (torej manjšega in lažjega), še vedno pa bi moral imeti možnost ležečega položaja in obračanja sedeža. Kolesa so čisto dobra tudi kakšna malo manjša, nenapihljiva (z marelo smo prevozili tudi po slabšem makedamu, tako da pri veliki večini velika kolesa res niso najnujnejša). Sicer nisem ravno čisto na tekočem, sem pa videla dva vozička, ki sta mi bila zanimiva: MC ali Bebeconfort Elea in Jane MUUM, kjer je športni del primeren že od rojstva dalje (hm, očitno je meni to najpomembnejše ). Znamka? Cena? Kaj pa vem, nisem čustveno navezana na nobeno znamko in če bi dobila kakšnega rabljenega, ki bi ustrezal kriterijem, bi kupila tega, ker so otroci, ki se vozičkajo zelo zelo malo časa, tako da... danes najbrž ne bi več kupila novega. Ah, ja, kako postaneš pameten, ko imaš nekaj kilometrine...
|