|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri voziček!?!
30.6.2011 13:28:33   
jass1
Lepo pozdravljene mamice ter bodoče mamice user posted image Sama ne vem več kje se me drži glava, izbiranje vozičkov je prava mukaaaa resno, ste vse hodile gledat vozičke najmanj 5x !? In ko sem se končno odločila za model barvo in vse, mi prodajalec zaupa da ima veliko reklamacij....pa sm spet na začetku..user posted image Opazila sem nove vozičke in sicer znamke  Bexa (ednino v spletni prodaji- mali vragci), ima katera izkušnje ali kakršnekoli informacije? Jutri sem dogovorjena za ogled vozička in upam da bo vredu, cena je solidna in tudi na slikah je soliden, le še materiali me zanimajo? Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri voziček!?!
30.6.2011 19:14:04   
Pigy
Sem študirala o vozičkih celih 7 mesecev. Na koncu sem se odločila za enega, katerega prej niti ne bi pogledala. Ima vse kar sem si želela, kako se bo obnesel, bom videla, ko ga bom začela redno uporabljat user posted image

Najprej poglej, kaj pričakuješ od vozička. Hitro boš skrajšala seznam. 

Mi je pa všeč bexa b3 in bexa b4 s1. No na tej strani je voziček bambino world- ga ima moj bratranec in je zelo zadovoljen nad njim, samo meni ni všeč barva. Drugače je pa super za vozit.

meni je bil pogoj:
- napihljive gume (zaradi terena)
- športni del se mora obračat v obe smeri
- da je lahko vodljiv
- da se zloži na malo
- da je vse na klik
- da se na športnem delu tisto, ki so nogice spušča in dviguje gor (upam, da veš kaj imam v mislih)

Popolnega vozička pa ne boš našla, ker vsak ima neko stvar, katera te bo motila.

Veliko sreče pri izbiri user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 30.6.2011 19:18:41 >


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jass1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri voziček!?!
30.6.2011 21:26:39   
Agnes27
Jass1, jaz imam isti problem. Trenutno mi je tudi na videz ful všeč bexa, vendar se za ogled še nisem dogovorila. Ali morda veš kakšne barve so na voljo?
Meni je tudi pomembno, da se obrača na obe strani. Se priporočam, če vprašaš (no saj verjetno ti bodo kar pokazal) ali se športni del vozička čisto zravna, tko da ti
otrok lahko spi, če si kje od doma. To se mi zdi zelo pomembna stvar. Prosim te javi kako in kaj, definitivno pa se mam namen tudi jaz dogovoriti za ogled.

lp

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri voziček!?!
30.6.2011 22:22:55   
ines82ka
Tudi jaz sem zgubljala živce zaradi vozička...Potem pa me je rešila kolegica, ki je pričakovala tretjega otročka in je od prejšnjih dveh že imela nekaj izkušenj z vozički in je rekla da ona bo kupila Baby spa (www.baby-spa.si). Pa sem ga šla pogledat in mi je bil ful ok : napihljive gume, komplet lupinice, košare in športnega dela-vsi trije se obračajo v obe smeri, zraven dobiš dežnik, pumpo za gume, mrežo proti komarjem, prevleko za dež, tri prevleke za nogice, torbo, podstavek za na ročaj (za pijačo itd,...)...Barvnih kombinacij je fuuuul, voziček ima vse dele iz blaga pralne,...Cena je pa tut zeeeelo ok;)
Vreden je ogleda - mičken sem slišala pritožb glede dobavnih rokov, mislim a so ttrenutno res na dopustu...Mi smo ga pa dobil kr hitro - mislim da v dveh ali pa max treh tednih....


_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri voziček!?!
30.6.2011 23:02:42   
Anonimen
Ha, jaz sem imela kar nekaj tezav v nosecnosti in sem imela na kavcu z leptopom v narocju cas nsredit celo doktorsko disertacijo iz vozickov. Ko sva ga sla pa se v stacuno pogledat, mi je pa vse dol padlo (pac mi gre nazivce, da ko vozicek v roke primem, da zaslisim tisti zvok ko se nekaj iz vecih plasticnih delov skupaj premakne... grrrrrrrrrrr) Skratka tisti nakup je padel v vodo, a sva se v isti stacuni v petih minutah zagledala v en vozicek, ki je imel vse, kar sva od vozicka pricakovala, pa se ko si ga porukal ni dal glasu od sebe. No in je bil nas.
Ce bi danes spet kupovala bi vzela istega, ali pa mogoce Romerja B-Smarta s 4imi kolesi, ki je cenovno bolj sprejemljiv.
Tako da moj nasvet je: ne kupovat vozicka prek neta, brez da ga osebno sprobas.

(odgovor članu ines82ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 1:24:53   
ines82ka
Voziček je vsekakor treba v živo sprobat...Tko da vidš če paše v tvoje roke, če paše v avto,...
Pa kako mnenje še poiskat mogoče tkole med mamicami....
Jst sm nad mojim trenutno navdušena ampak nismo ga pa še testiral z dojenčkom tko da čist sigurn ne mrom rečt kako se bo obnesu...je pa kolegica ful zadovoljna...

Sm pa ugotovila da cena ni glavni dejavnik za nakup - hočem rečt da višja cena ni pogoj za kvaliteto....

_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 6:45:34   
ANDMIL
Jaz pa nisem ne vem kaj iskala in iskala vozička... Všeč sta mi bila dva, ampak ta prvi je takoj odpadel... Drugega sem pogledala na internetu, nato sva se z možem peljala v trgovino si ga za maksimalno 10 minut ogledala in to je bilo to... Dokončno sem ga pa naročila preko interneta... Voziček ima vse kar si želiš in še več... user posted image

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 8:39:55   
žab*ca
Sem vesela,da nisem samo jaz celo znanost odkrila preden sem kupila voziček,ampak še katera user posted image .Sedaj je v uporabi že pri drugi user posted image ,pa moram rečt,da ni idealen.Je trikolesnik, obrača se športni del v obe smeri,ima mehko košaro,ki se po uporabi spremeni v zimsko vrečo in pa Maxi cosi lupinica paše gor. Do tu sami +, minus pa je njegova teža,in pa sprednje kolo se nam ne obrača kot po maslu,pač pa večkrat ostane počez (če je razumljivo).Skratka danes bi kupila sigurno takega z dvema manjšima koleščkoma spredaj.
Se podpišem pod Otiko,pogledat v živo in pa ga kar nekaj časa vozit. Jaz sem ga šla 3x pogledat,pa še ni vse tako kot bi rada.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 11:33:00   
vijolica2
Tudi jaz sem v dilemi katerega kupiti.user posted image TOliko sem jih pregledala da sem zmedena. Določene stvari imam v glavi katere hočem ga ima voziček-napihljiva kolesa,4 kolesa, enojno ročko, da se lahko obrača naprej in nazaj, da gre čisto v spalni položaj..Potem sem jih malo gledala-tiste katere maš od začetka do konca..z lupinco. Potem sem se pa pogovorjala s kolegico ki je rekla da ona misli, da treh dobrih stvareh ne moreš dobiti v kompletu. Da ona to ne priporoča. Sedaj pa ne vem. Tisti baby spa so mi ful všeč, sem ga mislila it pogledati drugi teden pa so na dopustuuser posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 20:17:04   
jass1
No evo  USPELO mi je user posted image , spraševala sem vas če katera pozna oz.ima izkušnje z vozički BEXA, no sedaj sem ga sama šla pogledat in kupila ga bom! Zakaj? Sicer sem bila preden sem šla na ogled pripravljena, da to je poljski ...da bo blago sigurno slabo in da bo to narobe ....ampak sem se zmotila...res je da je cena v primerjavi z ostalimi dokaj nizka, ampak to ni nič narobe user posted image No da neham: blago je super, pere se v stroju, zloži se 1,2,3, na malo in je dokaj lahek, športni del in lupinica se obračata v obe smeri, kako naj rečem strehica (da sonce ne nagaja) je fullll velika lahko je cel otročiček pokrit, kolesa so vsa velika napihlijva, spredje kolo se da blokirati samo za naravnost, nagiba se tudi (samo sprednje kolo) v stran, kar me je malo zaskrbelo...ampak moško menje je, da bo itak obtežen voziček in da nagibanja ne bo tako občutit...skratka voziček mi je bil všeč, barve so lepe, dobiš dežno prevleko, komarnika ne, torba se fino "montira"na voziček, aja v poštev pride tudi za visoke mamice in očke ker se da ročaj zelo visoko..sem kaj pozabila? No reklamacij še niso imeli, garancije je 2leti, prodaja pa raste user posted image Upam, da mi bo služil! jupiiii norija okoli vozička se je končala !!!! 

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 20:19:29   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: jass1
No evo  USPELO mi je user posted image , spraševala sem vas če katera pozna oz.ima izkušnje z vozički BEXA, no sedaj sem ga sama šla pogledat in kupila ga bom! Zakaj? Sicer sem bila preden sem šla na ogled pripravljena, da to je poljski ...da bo blago sigurno slabo in da bo to narobe ....ampak sem se zmotila...res je da je cena v primerjavi z ostalimi dokaj nizka, ampak to ni nič narobe user posted image No da neham: blago je super, pere se v stroju, zloži se 1,2,3, na malo in je dokaj lahek, športni del in lupinica se obračata v obe smeri, kako naj rečem strehica (da sonce ne nagaja) je fullll velika lahko je cel otročiček pokrit, kolesa so vsa velika napihlijva, spredje kolo se da blokirati samo za naravnost, nagiba se tudi (samo sprednje kolo) v stran, kar me je malo zaskrbelo...ampak moško menje je, da bo itak obtežen voziček in da nagibanja ne bo tako občutit...skratka voziček mi je bil všeč, barve so lepe, dobiš dežno prevleko, komarnika ne, torba se fino "montira"na voziček, aja v poštev pride tudi za visoke mamice in očke ker se da ročaj zelo visoko..sem kaj pozabila? No reklamacij še niso imeli, garancije je 2leti, prodaja pa raste user posted image Upam, da mi bo služil! jupiiii norija okoli vozička se je končala !!!! 


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si končno našla voziček, sedaj pa samo počakaj, da ga začneš veselo uporabljat. user posted image


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jass1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 22:06:41   
Anonimen
Samo tak me zanima: kaj pa testi lupinice? So ok? Je lupinica dovolj velika, da bo otroku prav tudi pri 10ih mesecih? Pač jaz sem hotela, da se lupinica montira na voziček in sem zato gledala le vozičke na katere pašejo MC ali Romer lupinice, ker so najvarnejše in najprostornejše.

(odgovor članu Pigy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kateri voziček!?!
1.7.2011 22:08:26   
Agnes27
Jass1, super da ti je všeč. Mogoče veš če se športni del vozička popolnoma zravna, da lahko otrok spi?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kateri voziček!?!
2.7.2011 5:10:46   
ines82ka
Vijolica2 : Ja mislim da so v sredo odšli na dopust ker sva midva ravno še uskladila najinega da sva lahko voziček prevzela do časa,)...Če si kje iz Gorenjske ga lahko prideš pogledat k meni domov - tolk da vidiš kako izgleda v živo;)

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Tudi jaz sem v dilemi katerega kupiti.user posted image TOliko sem jih pregledala da sem zmedena. Določene stvari imam v glavi katere hočem ga ima voziček-napihljiva kolesa,4 kolesa, enojno ročko, da se lahko obrača naprej in nazaj, da gre čisto v spalni položaj..Potem sem jih malo gledala-tiste katere maš od začetka do konca..z lupinco. Potem sem se pa pogovorjala s kolegico ki je rekla da ona misli, da treh dobrih stvareh ne moreš dobiti v kompletu. Da ona to ne priporoča. Sedaj pa ne vem. Tisti baby spa so mi ful všeč, sem ga mislila it pogledati drugi teden pa so na dopustuuser posted image


_____________________________

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kateri voziček!?!
2.7.2011 6:48:12   
vijolica2
Ines82ka, katerega si si pa izbrala? Prihajam pa iz posavja..kar daleč do tebe:)

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kateri voziček!?!
2.7.2011 17:38:28   
jass1
Agnes27,da športni del se izravna da otok lahko tudi spi. NOV PRPBLEM----in sicer, noben isofixne paše na lupinico vozička bexa!!? Kaj pravite,na to? Je isofix potreben zaradi predpisov, ali je dovolj če je otrok pripet z varnostnimi pasovi? No sej dobr da imam do novembra čas user posted image Uživajte!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kateri voziček!?!
2.7.2011 20:39:50   
Anonimen
isofix ni nujen, je pa zelo zelo fajn.

(odgovor članu jass1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kateri voziček!?!
3.7.2011 18:33:18   
vijolica2
Ima katera izkušnje s tem vozičkom http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-viper-lux-2011??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kateri voziček!?!
4.7.2011 15:02:22   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Ima katera izkušnje s tem vozičkom http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-viper-lux-2011??


mi2 sva ga 2 tedna nazaj naročila, vendar bova komaj oktobra lahko kaj več povedala o njem user posted image glede na karakteristike, predstavitev prodajalke ter glede na ceno, se nama zdi kar ok voziček. sem pa več ali manj slišala samo pozitivne kritike, in v mariboru kar precej teh vozičkov vidim, kar je pripomoglo da nisva niti iskala dalje in sva ga šla kar naročit.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kateri voziček!?!
23.7.2011 18:54:56   
labradorka
Hej, se pridružujem mori glede izbire vozička :))). Hm...glede lux4 kids. Sama sem bila že skoraj čisto odločena zanj. Ampak sodelavka je ravno rodila pa je morala voziček reklamirat še preden ga je sploh prvič uporabila (nekaj narobe s sprednjimi kolesi), slišala sem še eno zelo negativno kritiko od ene druge punce...tko da odpade. Baby spa se zaenkrat po izkušnjah enim fino obnese, to po uporabi nekaj mesecev. Sama bom vzela pega - GT3 oz. tisti komplet s košaro in lupinico. Rabimo tudi veliko za makedam in ne bi rada da mi razpade po 4 mesecih ;)

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kateri voziček!?!
23.7.2011 19:07:53   
Tutan
Pri vozičku sem bila v taprvem izboru pozorna na kvaliteto, možnost servisa (v kolikor gre kaj narobe), uporabnost, velikost, težo. Na koncu sva se z možem odločevala med Janeovim 3 kolesnikom in Buzzom (Quinny). Odločila sva se za slednjega, ker je na koncu malo pretehtalo to, da ti konec koncev mora voziček tudi vizualno sesti. Ker med vso to poplavo vozičkov sta mi v padla v oko Buzz in pa Stokkeov voziček, čeprav je takrat odšel iz najinega ožjega izbora zaradi teže in cene. Glede na vse ostale pluse, ki jih ima, pa mi je še dandanes žal user posted image ... ampak no, leta 2006 je bilo med poplavo PerPeregotov Quinny že nekaj drugega :P Dandanes pa verjamem (pa čeprav je samo 5 let razlike), da je izbira še obsežnejša in skoraj vsak ponuja samo najboljše user posted image ... pa veliko sreče pri izbiri. (p.s. glede omenjenih vozičkov - prvič slišim zanje, tako da žal ne morem pomagat user posted image )

(odgovor članu labradorka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kateri voziček!?!
24.7.2011 10:07:30   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: jass1

Agnes27,da športni del se izravna da otok lahko tudi spi. NOV PRPBLEM----in sicer, noben isofixne paše na lupinico vozička bexa!!? Kaj pravite,na to? Je isofix potreben zaradi predpisov, ali je dovolj če je otrok pripet z varnostnimi pasovi? No sej dobr da imam do novembra čas user posted image Uživajte!


Mi imamo Implast Bolder 3, tud poljski voziček, pa je super! Meni je služil krasno! Za vse terene! Vodjiv enkratno, je pa zelo zelo podoben temu tvojemu Bexa! Tako da, kar naroči ga. Naša lupinica tud ni mela isofixa, nobenega problema, se takoj naučiš s tem pasom in ti povem, en dva tri sem jo mela zapasano. Zdaj smo itak že v stolčku, pa je tud na pas, tako da .... jaz ti svetujem, da ga kar vzemi! Se ne splača kakšnih dragih kupovat!

(odgovor članu jass1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kateri voziček!?!
24.7.2011 19:19:56   
Natka23
Jaz sem tudi v dilemi, od prvega otroka nama je samo ostala košara in ogrodje, športni del je v razsulu, tako da sva se odločila za nakup novega, vendar z lastnostmi:
-zložljivost na malo, zaradi mobilnosti po svetu
- ležeči položaj
-polička za starejšega otroka in našla tegale, ki nama je najbolj všeč: http://www.mami.si/si/easydrive-switch-completo-zaffiro-i7913.shtml, vendar se mi zdi predrag.user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kateri voziček!?!
25.7.2011 11:42:05   
mateja s.
Pozdravljeni!
sem nova na tem forumu in imam podobne probleme kot ve.Pričakujem prvega otroka in prijateljice me zasipajo z informacijami.
Tudi jaz imam težavo z vozičkom.Meni je všeč ta Bexa,možu pa Chicco trio S3.Pri obeh sem našla pomanjkljivosti in prednosti,zdaj me pa zanima še vaše mnenje.

jassi1
v ponudbi je omenjen nastavek za avto sedež,da je priložen.a torej ni tako?

< Sporočilo je popravil mateja s. -- 25.7.2011 11:43:44 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kateri voziček!?!
25.7.2011 11:48:05   
Anonimen
Mateja, prloženi nastavki za avtosedež pri vozičkih pomeni, da v kompletu dobič nastavke s katerimi lupinio pritrdiš na ogrodje vozička. Nastavek oz. baza za lupinico za v avto je pa nekaj čisto drugega.

(odgovor članu mateja s.)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?