|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri vosek?
19.6.2008 11:54:52   
dana
Sem probala z iskalnikom najti pa ni bilo uspehauser posted image

No zanima me kateri vosek je dober za depilacijo? Saj vem da boste rekle da najboljš nardi kozmetičarka. Ampak mene zanima za tiste ki se jih da kupiti v drogerijah?

Pri lističih me to moti, ker ostane lepilo (al karkoli že je) na nogah in pol moram tistga hudiča dol spravljat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri vosek?
19.6.2008 12:31:54   
sazi
Pri lističih me to moti, ker ostane lepilo (al karkoli že je) na nogah in pol moram tistga hudiča dol spravljat

Meni nič ne ostaja na nogah. Če je kje kak flekec, daš še 1x listek gor in se odlepi. Katere imam, pa ne vem (tiste, ki so v rumenih ali modrih škatlicah).

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2008 12:43:05   
nanč
Ma jaz bom ravno doktoriralala s tem depiliranjemuser posted image Nevem al naj si kupim epilator,al naj grem  kozmetičarki,al pa naj si kr doma z voskom?!Kr računice ni...če si kupim epilator mam mir,če pa grem v studio,pa dam pol manj za samo 1xuser posted image Joj,kaj naj naredim?predlogi...

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2008 13:47:55   
sazi
Joj,kaj naj naredim?predlogi...

Jaz kombiniram vse troje - že 15 let. Pač glede na časovno razpoložljivost, na to, koliko se mi sploh da h kozmetičarki...

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2008 16:45:34   
Anonimen
Jaz imam depilator (epilator?) satinelle ice od philipsa, pa mi gre na zivce, ker ne populi vseh dlak. Sem lih prej se spravla spet mucit, pa mi spet ni vseh ven populil .. ne vem, a so pretanke al kaj. Pa zrastejo tut hitr .. so pa tanke, to je pa res. Ce jih je  kej manj, se mi pa ne zdi (uporabljam pa 1-2x na mesec).

Aja, sem pa lani kupila veet trakove - brez veze. Sploh mi ni vsega populilo, porabila sem vse trakove samo za stegna, pa se lepilo je ostalo na nogah, kljub odstranjevanju s hrbtno stranjo listica in robcki.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 19.6.2008 16:46:19 >

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2008 19:46:52   
Jančika_
Jaz si s toplim voskom depiliram pazduhe in sem precej navdušena nad Müllerjevim voskom v okrogli škatlici, ki ga lahko stopiš v mikrovalovki. Sem sprobala precej teh žavb in tale definitivno zmaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2008 20:04:18   
nanč
pol pa nič ne bom trošila denarce na epilator.Boli,dragi so,pa še dlake mam zdaj vraščene-se mi zdi!A voskanje pod pazduho?Ojoj,to pa morauser posted image ?Ene ste korajžne!Najraje bi si skurla vse dlake!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2008 20:07:26   
Jančika_
Ma ne, sploh ne boli kaj ekstra, veš. Ko potegneš, zaboli, ampak to je ena sekunda (no, seveda je potegov več kot eden, ampak res ni panike).

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2008 20:20:29   
nanč
Res?Si me zrajcala zaj..nevem,če se ne bom opogumlauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2008 20:33:10   
Felicita
jest se sama ne morem voskat (sem premal hrabra za potegnit), pa mi potem moj naredi to uslugo in kar (preveč) uživa v tem.
kakorkoli, men je odveč vse packanje s topljenjem voskov itd, tko da sem privrženka trakov.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2008 18:52:55   
Rožica I
Katere trakove pa potem kupite tiste, ki uporabljate vosek?

ROŽICA

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2008 18:58:02   
Felicita
jest sem mela lani 3 tedne in kakšen dan miru po veet trakovih (letos jih bom sprobala čez kak teden, mam nove z vonjem po jagodičevju).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.6.2008 20:06:13   
Rožica I
In kako ti uspe bikini predel uredit? Ker meni ne, boli pa tako kot user posted image , da sem tulila po bajti, ...sem mislila da bo sosed prišel user posted image .
Ne, res mislim, kako vam uspe, ker mi lih ni, da me tam ena punčara za (ne user posted image )sramne ustnice prijema.. user posted image  user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2008 23:30:09   
* Mateja *
To tudi  mene matra, kako zgleda depilacija pri kozmetičarki tam doli!!! Kr že pri ginekologu mi je grozen občutek, kaj šele pri kozmet.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2008 9:21:26   
dana
Ej dobre ste tiste, ki si voskate pod pajsko ter bikini predel. Jaz sem si s trakovi sam na nogi probala, pa me je že bolelo. Kaj šele da bi si še kaj drugega voskalauser posted image  Tako da bom kar na britvici ostala. Edino noge si bom pa mogoče šla h kozmetičarki zrihtat.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.6.2008 15:18:00   
nanč
Jaz grem ravno dans na voskanje v kozmetičnegauser posted image bomo vidli kak bo...auuu!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2008 19:01:39   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Jaz grem ravno dans na voskanje v kozmetičnegauser posted image bomo vidli kak bo...auuu!

In? Kako je bilo? Bolelo?  Kaj pa si si vse depilirala, samo noge?

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.6.2008 19:31:48   
nanč
evo...ravnokar z voskanjauser posted image sem vesela.da sem končno šla,sicer sem mela ene dlake prekratke oz.vraščene in mi tistih glih ni mogla,čeprav mi je šla 2x skoz.Je pa rekla,da bodo čez dva dni ven prišle in naj si jih kr s pinceto.Mi je pa noge po celem,pol še me je nakurla za bikini,ampak res samo ob strani,pa še zadaj po ritiuser posted image Je kr malo bolelo ja,ampak se da zdržat.Me je pa leva noga bolj bolela kot desna,kar baje pomeni,da je ta dominantna.Se fajn počutim!Edino kar je,da moraš met zakrite noge 24 ur zdaj,da niso izpostavljene soncu.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.6.2008 21:50:48   
Rožica I
Daj, NANČ, zaupaj, kako ti je tazadnjo spedenala user posted image ? Res mislim, a si šla v doggy- pozo ali je še vseeno kolk tolk dostojanstveno user posted image   user posted image   user posted image ???
Pa kje si bila, za kolik dnarja....

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 23.6.2008 21:51:20 >

ROŽICA

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.6.2008 6:43:33   
nanč
Ne,ne..ni mi luknce obdelala,bolj dostojanstveno kot praviš.Sem ležala na trebuhu,ona pa si je nategnila kožo,da je fajn zraven prišla.Sej  ni tak hudo pol ko si že tam.Sram splahni..one so vsega vajene.Dala pa sem 16 evrčkov.Dosti?

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.6.2008 7:41:02   
Rožica I
Aha, me tudi blazno mika. Ne ni dosti, če ti je še noge zrihtala. Drugače je samo bikini okoli 12€.Kje si pa bila, kateri konec SLO in kateri salon? Jaz sem si noge sama uredila...auuučč user posted image , bikini predel pa je še v zimskem spanju, ker nimam poguma it v salon user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 24.6.2008 7:44:35 >

ROŽICA

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.6.2008 10:04:27   
zmajči25
Za noge že enih 15 let uporabljam depilator, ki dlake populi in ga 1 ali 2 x na mesec uporabljam, pa dlake so tudi bolj tanke in svetle. Pod pazduho je še vedno britvica (se tudi jaz odločam za vosek, sam korajže nimam....), bikini pa tudi vosek in sicer trakove z voskom. Boli me kot user posted image , ampak se splača potrpet za tisto sekundico ali dve, ker se dlake ne vraščajo in dosti časa ni treba spet depilirat. Ko sem na bikini predelu uporabljala britvico, sem bila vedno pikasta in z vraščenimi dlakami pa še srbelo me je, ko so dlake spet začele poganjat.... user posted image
Glede kozmetičarke in bikini predela pa tako.... Moja kozmetičarka mi na depilaciji da za obleč ene papirnate gatke oz. tangice, ki so tudi spredaj cca. 2cmx2cm. Seveda te tudi vpraša kakšno obliko tam doli naj ti naredi (brazilsko, golosek, na trikotnik...user posted image ).  Ko pride do bikini predela pa dvigneš eno nogo in se razčeperiš pred njo, tako da pride povsod zraven in res zelo natančno populi vse dlake. Prvič ti je seveda ful nerodno in ne veš kam bi pogledal user posted image , samo kozmetičarka je res ful v redu in profesionalna, tako da potem sploh ne zaznaš razlike med tem, ali ti depilira noge ali pa bikini predel. Ponavadi grem do kozmetičarke na začetku poletja, potem pa sama vzdržujem pridobljeno stanje.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.6.2008 10:51:40   
nanč
Rožica,maš ZS

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?