Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 7:47:10
|
|
|
|
facka
|
Jst uporabljam pretežno kozmetiko Clinique, ima pa ta znamka tonike oštevilčene od 1-3, glede na tip kože.
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 8:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Največ od Nivee, trenutno imam od Afrodite (vsaj mislim, ker sem ga dobila kot darilo)
|
|
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 8:24:32
|
|
|
|
Špacka
|
Avene.
|
|
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 8:38:45
|
|
|
|
Taula
|
Garnier..Essentials (Fresh) Sem ga kupila po nasvetu kolegice, da ni komedogen. Najprej sem bila skeptična ker je tudi dokaj poceni, ampak meni ful pomaga, ker imam kožo manj mozoljavo.
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 8:40:23
|
|
|
|
ery
|
meni je tudi kolegica rekla za Garnier, pa sem tudi v dvomih če je sploh dober. Imam pa tudi masten T predel, mozoljčke...
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 9:03:51
|
|
|
|
violinski
|
Jaz sem bolj na komot in si pustim tonik poslati po pošti: Oriflame, aloe vera. Meni je v redu, je pa res, da dam veliko več na serum, ki ga tudi uporabljam. Moja sestra, ki ima izjemno občutljivo kožo in še bolj, uporablja od Shiseido in je zelo zadovoljna. Meni je pri toniku važno, da je hidratanten, ne glede na tip kože, ker potem itak vržem serum in kremo čez. To dvoje pa mora biti prilagojeno moji koži.
|
|
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 9:26:56
|
|
|
|
Felicity
|
Eucerin / Vichy
|
|
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 10:05:03
|
|
|
|
Taula
|
meni je tudi kolegica rekla za Garnier, pa sem tudi v dvomih če je sploh dober. Imam pa tudi masten T predel, mozoljčke... Imam enako. No, mozolčkov imam ful manj. Ma jaz sem probala, pa mi pomaga in ga ne menjam.
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 10:06:15
|
|
|
|
ery
|
Ja sej treba je probat, da vidiš ali ti paše al ne....
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 10:17:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
dr. Hauschka
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 16:07:00
|
|
|
|
Magi*
|
sama uporabljam Cerra di Cupra za občutljivo kožo ali pa Balea Med Sensitive, Garnier fresh je menda tudi odličen. glavno je, da ne vsebuje alkohola! ta, še posebaj mešano ali mastno kožo dodatno masti. preverjeno. Clinique-ov za mešano kožo žal vsebuje alkohol in meni ni v redu, čeprav pri ostali kozmetiko prisegam ravno na to znamko.
|
|
RE: Kateri tonik uporabljate? 22.5.2007 17:10:45
|
|
|
|
zungi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Vichy Tudi jaz prisegam na linijo Vichy (čistilno mleko, odstranjevalec make-up(a) in tonik za občutljivo kožo), zraven pa obvezno še dnevna in nočna krema ter mleko za po kopanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.