Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri program za urejanje domačih filmov? 7.6.2007 10:30:09
|
|
|
|
*goldfish*
|
Kot naslov pove! Dol s kamere mi je potegnil vse filmčke, zdaj pa bi jih jaz malo uredila, kaj brezveznega izrezala,.... No, nekaj mi je predlagal; neki Movie Maker, samo ne vem, če obstaja kaj boljšega ali enostavnejšega. Zdaj ko pa imam filmček na disku in ga odprem, mi ga odpre program NVECapture-ACDSee 9 Photo Maneger, samo potem ne najdem nobene opcije, s katerim bi oblikovala posnetek. No, bi rabila nasvete! Hvala!
|
|
RE: Kateri program za urejanje domačih filmov? 7.6.2007 10:32:59
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Pinacle studio ali Nero. Slednji je veliko enostavnejši. Aja pa Ulead video studio. Pa Windows movie maker. Pa sproti shranjuj, ker se zna velikokrat vse skupaj sesut .
|
|
|
|
RE: Kateri program za urejanje domačih filmov? 7.6.2007 10:58:54
|
|
|
|
*goldfish*
|
Ok, hvala. Neroja imam že na računalniku. Kje odprem...ali kako? S katerim Nero-jem? (v mislih imam Nero Burning Rom, Express...) Mogoče Nero Vision? Kaj potem? Joj, sem antitalent za to! Ampak vse je enkrat prvič
|
| Stran: [1] |
Ime za fantka?podica2Katero ime vam je najbolj všeč?Izak (
12%)
Vid (
25%)
Enej (
29%)
Svit (
10%)
Lovro (
21%)
Aidan (
4%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!